28 / 07 / 2024

Berker KNX rf teknolojisi

Berker KNX rf teknolojisi

Berker müşterilerine sundukları yüksek kalite ve hizmet temelli çözümler ile odaklanmış olduğu "Mükemmeliyet " kavramından ödün vermeden, akıllı bina sektörünün liderlerinden biri olmaya devam ediyor.

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

Dr. A. Botan Berker Merkez Bankasında hangi alanda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Dr. A. Botan Berker kimdir? Hangi üniversitede okudu? Merkez Bankasında hangi pozisyonda görev aldı? Dünyaca ünlü hangi kuruluşun Türkiye Genel Müdürlüğü görevinde yer aldı? İşte Dr. A. Botan Berker ile ilgili araştırılan tüm detaylar...

Mazda MX-5 RF ne kadar, kaç TL oldu? İşte Mazda MX-5 RF güncel fiyat listesi

Mazda'nın sevilen modeli MX-5 RF'te son durum ne? İşte Mazda MX-5 RF 2023 Temmuz fiyat listesi...

Dr. Ayşe Botan Berker kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi ve Risk Komitesi Başkanı Ayşe Botan Berker kimdir? Türk Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Ayşe Botan Berker daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar... 

Rf Group Gayrimenkul İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rf Group Gayrimenkul İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Wafa Fadel Ahmed Algraı tarafından kuruldu.

Mazda MX-5 RF’den kaçırılmayacak fırsat! Mazda MX-5 RF kaç lira oldu? İşte 1 Ekim 2022 fiyat listesi…

Japonyalı otomobil üreticisi Mazda, touring modeli MX-5 RF’in en son kaç lira oldu? İşte, Mazda MX-5 RF’nin 1 Ekim 2022 fiyat listesi…

Mazda MX-5 RF’den müthiş fiyat! İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Japon otomotiv devi Mazda, touring modeli MX-5 RF için eylül ayı fiyat listesini açıklandı. İşte, Mazda MX-5 RF’nin 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Gold Alkent Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Alkent Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Aytek Mutlu ve İbrahim Umut Berker ortaklığında kuruldu.

Kk Rf Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kk Rf Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 23 milyon 8 bin 126 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve  Kadri Çıtmacı tarafından kuruldu.

Türkiye lüks evlerde büyük potansiyele sahip!

YouTube’ta lüks ev videoları yayınlayan eski milli sörfçü Enes Yılmazer, Türkiye'nin lüks ev konusunda büyük potansiyele sahip olduğunu dile getirdi. 

Sörfçü Enes Yılmazer Amerika'nın lüks malikanelerini tanıtacak!

Sörf sporunda üç kez şampiyonluk elde eden Enes Yılmazer Amerika'nın lüks malikanelerinin tanıtılacağı reklam filmlerinde oynayacak. 

Defne Samyeli'den haciz açıklaması!

Oyuncu Defne Samyeli, 2 senedir kira borcunu ödemediğini öne sürerek kendisini icraya vererek haciz işlemleri başlatan ev sahibi Yusuf Araz hakkında sert konuştu: “Tehdit, şantaj karşısında sinmem, geri adım atmam mümkün değil. İki gün önce yapılan işlem etik dışı. Sırf beni küçük düşürmek amaçlı.”

Rusların ilk yatırım tercihi emlak!

Rusya'da her iki kişiden biri, yeterli nakit parası olması halinde yatırım aracı olarak konutu seçeceğini belirtiyor. Hükümete bağlı konut edindirme şirketi Dom.RF'in yine devlete bağlı kamuoyu yoklama kuruluşu VTsİOM ile ortaklaşa gerçekleştirdiği anketten çıkan sonuç bu şekilde oldu.

Berker KNX rf teknolojisi Haberi

Berker KNX rf teknolojisi

Rezidans, ticari ve endüstriyel binalar için şık ve işlevsel tasarımlar üreten ve yıllardır pek çok ödül ile kalitesini, liderliğini tescil eden Berker, kalite ve tasarım standartları zamanı aşan ürünler ile müşterilerinin karşısına çıkıyor.


Entegre tasarım


Berker akıllı bina uygulamaları kapsamında bulunan hareket sensörleri, jaluzi ve aydınlatma kontrol cihazları gibi pek çok modül, Berker teknolojisinde aynı dile ve yönetim mantığına sahip. Böylece siz eviniz de teknolojinin keyfini sürerken, teknoloji de size Berker şıklığı ve farklılığı ile hizmet ediyor olacak.


Daha az mekanizma


Berker, kullanıcı dostu çözümler üzerine yaptığı AR-GE çalışmaları sonucunda, her biri ayrı sistemler olan RolloTec, Raido Bus ve BLC uygulamalarını, tek bir elektronik platform da bir araya getirdi. Böylece birden fazla ve farklı fonksiyona sahip mekanizmalar, tek bir kontrol paneli üzerinden yönetilebilir...