06 / 05 / 2024

Berna Bürgen

Berna Bürgen

Ceypa Tarım Kuyumculuk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berna Bürgen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da Beylikdüzü, Büyükşehir Mahallesi, Enver Adakan Caddesi'nde kuruldu.

Bakan Yardımcısı Gürgen’den depremde yerle bir olan Malatya çarşısına ziyaret!

‘Yüzyılın felaketi’nden etkilenen Malatya'da, kent merkezinde tekrar inşa edilecek çarşı projesinin bulunduğu 220 dönümlük bölgede Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, incelemeler yaptı.

Vedad Gürgen: 264 riskli alanda çalışma yapıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşüm çerçevesinde 650 bin bağımsız bölümü yıktık. Bu alınmış iyi bir yol ama halen yetersiz. Bu konuyla ilgili şu anda 264 riskli alanda çalışma yapıyoruz" dedi.

Berna Gözbaşı İlter: Serbest bölgeler yabancıyı çekecek!

Serbest bölgeler önceki gün yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle yabancıların gözdesi olacak. DEİK İcra Kurulu üyesi Berna Gözbaşı İlter yaptığı açıklamada“Uluslararası sermayenin Türkiye’ye çekilmesinde serbest bölgeler etkin bir politika aracı olacak” dedi.

Ceypa Tarım Kuyumculuk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceypa Tarım Kuyumculuk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berna Bürgen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da Beylikdüzü, Büyükşehir Mahallesi, Enver Adakan Caddesi'nde kuruldu.

Dünyanın 3. büyük camisi Cezayir’e!

Alman mimar Jürgen Engel Cezayir’de, mukaddes şehirler Mekke ve Medine’de bulunan camilerden sonra dünyanın üçüncü büyük camisi olacak ‘Djamaâ el Djazair’in (Cezayir Büyük Cami) projesini tasarlıyor...

İzmit'in 4 köyünde risk analizi yapıldı!

İzmit Belediyesi’nin köylerde yönelik risk analiz çalışmaları devam ediyor. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Zemin Araştırma Birimi tarafından yürütülen çalışmalar çerçevesinde Böğürgen, Süverler, Kısalar ve Sarışeyh köylerinde de benzer çalışma yapıldı...

Berna Yüksel: AVM'ler markalaşmaya katkı sağlıyor!

Önümüzdeki günlerde hizmete girecek Pelican Mall Alışveriş Merkezi'nin Genel Müdürü Berna Yüksel, Türk markalarının büyük aşama kaydettiğini belirterek, 'Sadece yurt genelinde değil, Türkiye sınırlarını aşarak global markalar haline geldiler' dedi

Büyükyoncalı Toplu Konutları'nda 150 TL taksitle!

Özeroğlu İnşaat tarafından Çerkezköy'de inşa edilen Büyükyoncalı Toplu Konutları'nın 3.etabı satışa çıktı

2-B'ler ya işgalciye, ya TOKİ'ye

Yerel seçimler yaklaşırken hükümet 2-B taslağını yeniden gündeme aldı.

Göller Bölgesi Teknokenti'nin yıldızı parlıyor

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ)bünyesinde hizmet veren Göller Bölgesi Teknokenti ilk ihracatını gerçekleştirdi.

Krizde en büyük darbeyi inşaat yedi

2008'in 9 ayında toplam yatırım tutarı 70.1 milyar YTL'yi bulan inşaat sektörü, ABD'den dünyaya yayılan krizden büyük darbe yedi.

Yalıtım sektörü büyümeyi hedefliyor

Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Kubilay Ulu ısı yalıtımı yapılmasının zorunlu tutulmasıyla sektörün gelecek yıl yüzde 20 oranında büyüyeceğini söyledi.

İnşaatın büyüme hızı geriliyor

Türkiye'de 2008 yılının üçüncü döneminde(temmuz-ağustos-eylül), büyüme hızında en fazla düşüş görülen sektör, yüzde 4,3 ile inşaat sektörü oldu.

Berna Bürgen Haberi

Berna Bürgen

Ceypa Tarım Kuyumculuk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berna Bürgen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da kuruldu. 


Ceypa Tarım Kuyumculuk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- İNŞAAT: Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...