04 / 05 / 2024

Berna Gayrimenkul

Berna Gayrimenkul

Berna Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Belma Menteşeli tarafından 15 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Eylül'de Başakşehir, Ağaoğlu My World Europe'ta kuruldu.

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığında kuruldu.

MDM Berna Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MDM Berna Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Belma Merih tarafından kuruldu. 

Clp Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Clp Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 105 bin TL sermaye bedeli ile Berna Yalçın ve Mustafa Dumankalkdı ortaklığında kuruldu.

İstanbul GYD Kentsel Dönüşüm Hizmetleri ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul GYD Kentsel Dönüşüm Hizmetleri ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi, Behire Berna Anıl, Erdem Sezgin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu.

Berna Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berna Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Belma Menteşeli tarafından 15 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Eylül'de Başakşehir, Ağaoğlu My World Europe'ta kuruldu.

Kayseri Vakıflar, 175 gayrimenkulü kiraya verecek

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü Kayseri, Niğde, Nevşehir ve Kırşehir'de toplam 175 gayrimenkulü kiraya verecek

Şirketlerin zararına gayrimenkul satışı gözden geçirilmeli

Referans Gazetesi yazarları Veysi Seviğ ve Bumin Doğrusöz, şirketlerin zararına gayrimenkul satışlarıyla ilgili merak edilenleri cevaplandırdı

BMI'den gayrimenkul semineri!

Business Management Institute (BMI), gayrimenkul hukuku, finansı ve değerlemesi konularında seminer düzenledi

Mustafa Özbek Kıbrıs'ın gayrimenkul zengini

Ergenekon'un finansörü' olarak bilinen Mustafa Özbek'in Kıbrıs'ta gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı

 

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Berna Gayrimenkul Haberi

Berna Gayrimenkul

Berna Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Belma Menteşeli tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de kuruldu. 


Berna Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler almak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Berna Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi adres: Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi, Ağaoğlu My World Europe Daire: 1...