28 / 07 / 2024

Bernardo İstanbul Serisi 2016

Bernardo İstanbul Serisi 2016

Bernardo’nun, İstanbul’un ikonlarından ilham alarak yarattığı İstanbul Serisi ,Ramazan sunumlarınıza şıklık katacak. İstanbul Serisi, İstanbul’un ikonikleşen yapıları Galata Kulesi, Kız Kulesi, vapur illüstrasyonlarıyla tarihi dokuları sofranıza taşıyor.

Borsada halka arzlarda tavan serisi bozuldu! Sur Tatil Evleri GYO yatırımcıları şokta!

Sur Tatil Evleri GYO halka arzında SPK onaylı izahname de yayımlandı. Borsa İstanbul’da 14 Aralık’ta gong, Sur Tatil Evleri GYO için çaldı. Ancak uzun zamandır görülmeyen bir açılış yaparak halka arz yatırımcısını korkuttu. Borsada halka arzlarda tavan serisi bozuldu...

Equal Spaces / Kentsel Araştırmalar serisi The Circle'da başlıyor!

İsveç Enstitüsü, İsveç İstanbul Başkonsolosluğu ve In-Between Tasarım Platformu işbirliği ile, kentsel sorunları Türkiye ve İsveç arasında diyalog oluşturarak tartışan “Equal Spaces / Kentsel Araştırmalar” etkinlik serisi Ekim ayından itibaren The Circle’da gerçekleşecek...

Büyükyalı İstanbul'un BMW 5 Serisi etkinliği 21 Mayıs'ta!

Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından Büyükyalı İstanbul, Borusan işbirliğiyle satış ofisinde BMW tutkunları davetliler test sürüşü yapıp yeni 5 Serisi’ni deneyimleyebilecekler. Etkinlik 21 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Bernardo İstanbul Serisi, Ramazan sunumlarınıza şıklık katacak!

Bernardo’nun, İstanbul’un ikonlarından ilham alarak yarattığı İstanbul Serisi ,Ramazan sunumlarınıza şıklık katacak. İstanbul Serisi, İstanbul’un ikonikleşen yapıları Galata Kulesi, Kız Kulesi, vapur illüstrasyonlarıyla tarihi dokuları sofranıza taşıyor.

Bernardo, Butterfly Günlük Yemek Takımı ile sofraları süslüyor!

Sofra tasarım uzmanı Bernardo Butterfly Serisi ile sofralarınıza bahar havası, evinize mutluluk getirecek. İç açıcı sofra sunumları yapmak isteyenlere, baharın tazeleyen motiflerini sunan Bernardo, Butterfly Günlük Yemek Takımı ile sofraları süslüyor.

Seramiksan'dan Beyoğlu serisi!

Seramik sektörünün yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken markası Seramiksan,İstanbul'un köklü semtlerinden Beyoğlu sokaklarından aldığı ilhamı, yeni serisi Beyoğlu'nun desenlerine yansıtıyor.

GoldMaster'dan züccaciyede yeni İstanbul Serisi!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, dünyanın en güzel şehirlerinden İstanbul’un estetiğine yakışan tasarıma sahip, züccaciye grubundaki yeni koleksiyonu İstanbul Serisi ile sofralara bu özel şehrin yaşanmışlığını getiriyor.

THG Petale de Cristal serisi eşsiz tasarım sunuyor!

Fantasia Seramik’in Türkiye’de başarıyla temsil ettiği THG firması, banyolarınıza eşsiz bir tasarım sunuyor. Romantik çizgilerin lotus çiçeği figürüyle bütünleştiği Baccarat serisi, zarafet ve sıcaklığın suyla temasını en çarpıcı şekilde yansıtıyor…

Graniser Seramik Arden serisi ile ahşap sıcaklığı!

Graniser Seramik, gelişmiş tasarım kabiliyeti ve üstün üretim teknolojisi ile farklı mekan ihtiyaçlarına doğru ürünler sunmaya devam ediyor.Graniser Seramik Arden serisi ile ahşap sıcaklığını yansıtıyor.

Bernardo 150 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Sofra ürünleri ve dekorasyon markası Bernardo, 5 yılda 150 mağazaya ulaşmayı hedefliyor. Türkiye'de artan refahla birlikte alışkanlıkların da hızla değiştiğini anlatan patron Nurettin Sözen, "Melamin tabaktan Bone China'lara geçtik" diyor

Julie Lansom'dan Sputnik aydınlatma serisi!

Julie Lansom'ın kendi atölyesinde ahşap ve pamuk ipliğinden yaptığı tamamen el işi olan ürünü Sputnik Aydınlatma Serisi, masa lambası ve de sarkıt olarak kullanılabiliyor.

Alligator Boya ile çocuk hastanelerine sağlık geliyor!

Alligator Boya, renklendirme projesi kapsamında, İstanbul Şişli Etfal ve İzmir Dr. Behçet Uz Hastanelerinin Çocuk Onkoloji Bölümlerini boyadan dolayı alerji olma ihtimalini en aza indiren ELF Serisi ile renklendirdi.

Kale'den temiz klozet serisi: Idea SmartYıkama

Seramik sağlık gereçleri sektörünün akılcı çözümler üreten deneyimli markası Kale, çevre dostu ve Altın Çekül ödüllü yeni serisi ‘Idea SmartYıkama Klozet’ ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.

Bernardo İstanbul Serisi 2016 Haberi

Bernardo İstanbul Serisi 2016

Yenilikçi tasarım anlayışıyla sofralara anlam katan Bernardo bu kez de İstanbul’dan ilham alarak yarattığı İstanbul Serisi ile Ramazan ikramlarınıza konuk oluyor. Bernardo’nun rengârenk ürünleri arasında dikkat çeken İstanbul Serisi, İstanbul’un ikonikleşen yapıları Galata Kulesi, Kız Kulesi, vapur illüstrasyonlarıyla tarihi dokuları sofranıza taşıyor. Krem, pembe mavi ve bronz detayların hakim olduğu İstanbul Serisi, kahve fincanları, pasta tabakları, servis takımları ile özellikle iftar sonrası çay saatlerindeki yerini almaya hazır. 


İstanbul’u sevenlerin Ramazan Ayı’nda misafirlerini karşılamak için tercih edeceği seriyi Bernardo mağazalarında ve www.bernardo.com.tr’de...