02 / 05 / 2024

Bernardo yeni kelebekli Yemek Takımı

Bernardo yeni kelebekli Yemek Takımı

Sofra tasarım uzmanı Bernardo Butterfly Serisi ile sofralarınıza bahar havası, evinize mutluluk getirecek. İç açıcı sofra sunumları yapmak isteyenlere, baharın tazeleyen motiflerini sunan Bernardo, Butterfly Günlük Yemek Takımı ile sofraları süslüyor.

Bernardo kahve fincanlarında yüzde 50 indirim! İşte 22 Ekim 2022 fiyat listesi

Bernardo kahve fincanlarında yüzde 50 oranında bir indirim yaptı. Peki yeni fiyatlar ne oldu? İşte tüm detaylar...

Bernardo Rosa Tencere Seti ile yemek yapmak pratikleşecek!

Mutfakların en önemli aksesuarlarına Bernardo Rosa Tencere Seti ile yeni bir soluk geliyor. Kolay temizlenebilir iç ve dış kaplaması ile Bernardo Rosa Tencere Seti ile yemek yapmayı pratik hale getireceksiniz.

Bernardo 2016 Evlilik Dünyası Fuarı'nda yerini alacak!

Bernardo, 29-31 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan Evlilik Dünyası Fuarı’nda yeni tasarımları ile yerini alacak.Fuarda ayrıca Türkiye’de sadece Bernardo’nun satışını gerçekleştirdiği Royal Bone China yemek takımları sergilenecek.

Bernardo, Osmanlı motiflerini Aşk-ı Osmani ile sofralara taşıdı!

Sofra tasarım uzmanı Bernardo tarafından hayata geçirilen Aşk-ı Osmani Koleksiyonu, esin kaynağını Osmanlı motiflerinden, Osmanlı renklerinden aldı ve geçmişin güzelliği yeni bir yaklaşımla bugüne taşındı.

Bernardo, dekoratif ev mobilyası üretecek

2012 yılına kadar mağaza sayısını 70'e çıkarmayı planlayan Bernardo, yeni bir markayla da ev mobilyası alanına girmeye hazırlanıyor.

Filli Boya'dan yeni duvar kaplama sistemi

Filli Boya, Capaver Cam Tekstili Duvar Kaplama Sistemi" ile Türkiye'ye hem yeni bir dekorasyon anlayışı getiriyor.

Malatya'nın kentsel dönüşümüne yeni komisyon

Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni bir komisyon oluşturuldu.

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Bernardo yeni kelebekli Yemek Takımı Haberi

Bernardo yeni kelebekli Yemek Takımı

Sofra tasarım uzmanı Bernardo Butterfly Serisi ile sofralarınıza bahar havası, evinize mutluluk getirecek.

İç açıcı sofra sunumları yapmak isteyenlere, baharın tazeleyen motiflerini sunan Bernardo, Butterfly Günlük Yemek Takımı ile sofraları süslüyor. Pudra renk paleti ve kelebek desenli parçalar ile misafirlerinize, lezzetin yanı sıra şık sunumlar yaratabilirsiniz. 


Masal dünyasında çıkmış gibi görünen Butterfly serisinin çay ve kahve setleri ile 5 çaylarınıza şıklık katabilir, çift katlı kurabiye tepsileri ile lezzetli atıştırmalıklarınızı, sunumunuzla daha çekici hale getirebilirsiniz. 


Bernardo, farkını sadece yemekleri ile değil sofra sunumu ile de ortaya koyanların öncelikli tercihi oluyor.