02 / 05 / 2024

berrak tekstil 3. fabrika

berrak tekstil 3. fabrika

17 yıldır faaliyet gösteren Berrak Tekstil, 3. fabrikası için yer arayışı içerisinde...

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv kuruldu!

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv Kuyumculuk İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

Armel Emlak İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armel Emlak İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Doğuş ve Metin Doğuş ortaklığında kuruldu.

Birleşmiş Milletler'den deprem bölgesinde tekstil sektörünü destekleyecek 2,5 milyon dolarlık program!

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen bölgelerde, tekstil ve ilişkili sektörlere yönelik başlatmış olduğu 2,5 milyon dolarlık yeni programla 3 bin 500 kişiye istihdam sağlamayı planlıyor.

Talha Altun Grup İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talha Altun Grup İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Talha Altun tarafından kuruldu.

Artı3 Hırdavat Nalburiye Tekstil Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Artı3 Hırdavat Nalburiye Tekstil Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kabak tarafından kuruldu.

Dam Yapı Tekstil Turizm İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dam Yapı Tekstil Turizm İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören’de  3 milyon TL sermaye bedeli  ile Ali Doğan tarafından kuruldu.

Merthan Tekstil İnşaat Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merthan Tekstil İnşaat Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Karakaya tarafından kuruldu.

İdeal Girişim İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Girişim İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Adem Yıldırım tarafından kuruldu.

Bursa 3. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden 10.5 milyon TL'ye satılık tekstil fabrikası!

Bursa 3. Sulh Hukuk Mahkemesi, Bursa ili, Yıldırım İlçesi, Demetevler Mahallesi 6895 ada 6 parselde yer alan tekstil fabrikasını 10 milyon 546 bin 199 TL'ye satıyor...

Akın Tekstil ve İBB Bakırköy arazisi için uzlaşamadı!

Akın Tekstil'in bir dönem üzerinde fabrikasının bulunduğu Bakırköy Osmaniye'deki 51 bin metrekarelik arazi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile 3 yıldır devam eden alım görüşmelerinden sonuç çıkmadı.

Tepar Tekstil Arnavutköy'deki arsasını 4 dönüme çıkarttı!

Tepar Tekstil’in patronları Sultan Tepe ve Hasan Tepe, 7 yıl önce Hadımköy’deki fabrikaya bitişik 3 dönümlük arsa satın aldı. Arsa için 3 kişi ile arsa ortağı olundu ve arsa 4 dönüme çıkarıldı.

Şahinoğlu Turizm Taşımacılık Deri Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Şahinoğlu Turizm Taşımacılık Deri Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi bugün 3 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birkan Sokullu, Berrak Tüzünataç'la oturduğu evi boşalttı!

Oyuncu Berrak Tüzünataç ve Birkan Sokullu 3 yıllık aşkı geçtiğimiz günlerde sonlandırmıştı. Birkan Sokullu, Boğaz’da Tüzünataç ile birlikte oturdukları evden ayrıldı.

berrak tekstil 3. fabrika Haberi

berrak tekstil 3. fabrika
Sektöre ilk olarak çorap üretimi ile 18 metrekare alanda başlayan Berrak Tekstil, şuan 12 bin kapalı alana sahip. 17 yıldır faaliyet gösteren firma, büyüme yolunda ilerliyor. Firma ortaklarından Salin Çetinkaya, 3. fabrikayı kurmak için yer arayışı içerisinde olduklarını...