03 / 05 / 2024

Berrak Tüzünataç ve Berk Suyabatmaz

Berrak Tüzünataç ve Berk Suyabatmaz

Bir dönem ABD’de kalan Berk Suyabatmaz’ın oraya yerleşme konusunda sevgilisi BerrakTüzünataç’a teklifte bulunduğu iddia edilmişti. Çift, salgın nedeniyle planlarını rafa kaldırdı.

Aremisa Hafriyat İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aremisa Hafriyat İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Sergen Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Florya Metal İnşaat Kağıt Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Metal İnşaat Kağıt Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Can Şimşek tarafından kuruldu.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Ahmetoğlu Taahhüt İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmetoğlu Taahhüt İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Ekrem Kalyoncu tarafından kuruldu.

Samsung Galaxy Z Flip4 ve Z Fold4 tanıtıldı! Fiyatı dudak uçuklattı! 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Dünaynın Teknoloji devi Samsung, Samsung Unpack etkinliğini sonunda düzenledi. Fiyatını görünce aklınız başınızdan uçacak! Peki, Samsung Galaxy Z Flip4 ve Z Fold4 fiyatları ne kadar? İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Resa Yalıtım Kimyasalları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Resa Yalıtım Kimyasalları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Recep Günaydın ve Salih Üzünlü ortaklığında kuruldu.

Water Yalıtım Sistemleri Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Water Yalıtım Sistemleri Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bedia Sultan Yıldız tarafından kuruldu.

Ae Akyüz İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Akyüz İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Erkan Akyüz ve İlker Seven ortaklığında kuruldu.

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Hızıroğlu tarafından kuruldu.

Özkaradeniz Yalıtım İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaradeniz Yalıtım İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Pala tarafından kuruldu.

24 Gayrimenkul'ün onaylanan iç tüzüğü yayınlandı!

24 Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. SME Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Sermaye Piyasası Kurulu'nun 30 Kasım 2020 tarihli E-12233903-320.01.01-12166 sayılı yazısı ile onaylanan iç tüzük yayınlandı.

Berrak Tüzünataç Ali Yörenç'in evine mi taşınıyor?

Berrak Tüzünataç'ın, yaz başından beri birlikte olduğu sevgilisi Ali Yörenç'in evine taşınacağı gündeme geldi. Alışveriş merkezinde görüntülenen oyuncu “Yeni evim için alışveriş yapmaya geldim" dedi.

Besa Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Besa Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamdi Adsız tarafından kuruldu.

Berrak Tüzünataç ve Berk Suyabatmaz Haberi

Berrak Tüzünataç ve Berk Suyabatmaz

Sık sık yurtdışına çıkan Berrak Tüzünataç ve Berk Suyabatmaz, son olarak ABD’ye gitmeye hazırlanıyordu. Ancak çift, salgın nedeniyle planlarını rafa kaldırdı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; diğer yandan bir dönem ABD’de kalan Suyabatmaz’ın oraya yerleşme konusunda Tüzünataç’a teklifte bulunduğu iddia edildi.