18 / 05 / 2024

Bertuğbey İnşaat şişli projesi

Bertuğbey İnşaat şişli projesi

Bertuğbey İnşaat Bertuğbey Nişantaşı projesi İstanbul Şişli Halaskargazi Mahallesi Pangaltı'da inşa ediliyor. Otel alanı Marriott Hotel için ayrılan Proje konut, otel, ofis ve AVM alanları bulunuyor.

İnşaat işçileri artık yurt dışını değil, Türkiye'yi seçiyor: Yeni bir işçi 40 bin TL maaş alıyor!

İnşaat işçileri artık yurt dışı yerine Türkiye'de çalışmaya yöneliyor. Sektöre yeni giren bir inşaat işçisi 40 bin TL maaş alıyor. İşte ayrıntılar...

İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli?

İnşaat sektörü, belirli izin ve belgelerin alınması ile resmiyete dökülür. Bu belgelerin başında ise iskan belgesi geliyor. Peki İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli? İşte ayrıntılar...

Eval İnşaat için iflas kararı verildi! Alacaklılar toplantısı 10 Ekim'de!

Bugüne kadar binlerce konut inşa eden ve Esenyurt'tra hayata geçirdiği 1.300 konutluk Eval Park ile gündem olan Eval İnşaat için iflas kararı verildi. İşte ayrıntılar... 

Arıbey İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıbey İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da AydınArı tarafından kuruldu.

Tuna Bey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tuna Bey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Mehmet Uğur Ercan tarafından kuruldu.

Oyak İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) İzmir'de yeni projesi için harekete geçti. Oyak'ın İzmir Çiğli projesine dair merak edilen bütün detayları haberimizde derledik. İşte Oyak İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Bertuğ Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bertuğ Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Bostan tarafından kuruldu.

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye iki yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye iki yeni okul!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye 2 yeni okul!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 15 Nisan'da yapılacak.

Emay İnşaat için nihai karar 1 Mart'ta verilecek!

2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Emay İnşaat için nihai karar 1 Mart 2021 tarihindeki duruşmada verilecek.

Avantgarde Şişli tanıtım toplantısı 3 Şubat'ta!

Avantgarde Collection Kurucusu İsmet Öztanık ve CEO Cenk Öztanık'ın, Avantgarde Şişli’yi, yatırım planlarını, şehir otelciliğindeki değişimleri ve fırsatları, pandeminin turizm sektörüne etkilerini masaya yatıracağı basın toplantısı 3 Şubat tarihinde yapılacak.

Şişli'de inşaatın istinat duvarı çöktü!

Şişli Bozkurt Mahallesi Kınalı Keklik Sokak'ta bulunan inşaatın istinat duvarı çöktü...

Bertuğbey İnşaat şişli projesi Haberi

Bertuğbey İnşaat şişli projesi

Bertuğbey İnşaat Bertuğbey Nişantaşı projesi 8 bin 50 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projenin teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlendi. 


Proje alanı için kat karşılığı mülkiyet sahibi Pangaltı Ermeni Katolik Mihitaryan Manastır ve Mektebi Vakfı ile anlaşma yapılan  Bertuğbey Nişantaşı projesi Bertuğbey İnşaat imzası taşıyor.


Şişli Bertuğbey Nişantaşı projesi 43 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Projenin hafriyat çalışmalarına bu ay başlanması planlanıyor.


Toplam 177 adet konut, 152 oda 304 yatak kapasiteli otel, 26 adet dükkan ve 12 adet ofisten oluşan Bertuğbey Nişantaşı Evleri İstanbul Şişli'ye bağlı Halaskargazi Mahallesi Pangaltı'da yer alıyor. 


Bertuğbey İnşaat Bertuğbey Nişantaşı iletişim

Tel: 0 212 275 57 70

Özge...