26 / 06 / 2024

Şişli'ye 240 odalı otel geliyor! Şehrin kalbine 466 milyon TL'lik yatırım!

Şişli'ye 240 odalı otel geliyor! Şehrin kalbine 466 milyon TL'lik yatırım!

Edesay Gayrimenkul İnşaat, Şişli'de 240 odalı otel inşa edecek. Söz konusu otelin maliyeti 465 milyon 747 bin TL olarak açıklandı. 



Edesay Gayrimenkul İnşaat, İstanbul'daki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Şişli'de yükselecek olan otel 240 odalı olarak planlandı.

Edesay Gayrimenkul İnşaat'ın yeni projesi İstanbul İli, Şişli İlçesi, Şişli Mahallesi, 167 Pafta, 1548 Ada, 62 Parsel üzerinde inşa edilecek.

Şişli ye 240 odalı otel geliyor! Şehrin kalbine 466 milyon TL lik yatırım!

465 milyon 747 bin TL'ye mal olacak proje için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapıldı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı. Arsa alanı 2 bin 496 metrekare olarak açıklanan otelin inşaat alanı ise 22 bin 520 metrekare.

Edesay Gayrimenkul İnşaat'ın Şişli'deki yeni  otel projesi 6 bodrum kat, zemin kat, asma kat, 14 normal kat ve çatı katından (mekanik kat) şeklinde planlandı.

Otel içerisinde otopark, sığınak, mekanik alanlar, spa alanı (Havuz) ve spor salonu, idari birimler, mutfak, personel alanları, elektrik odası, haberleşme odası, çok amaçlı salon ve toplantı odaları, lobby ve restoran alanı, kuaför, house keep yer alacak.

Şişli ye 240 odalı otel geliyor! Şehrin kalbine 466 milyon TL lik yatırım!

Otelin inşa edileceği 1548 Ada, 62 Parsel, yatırımcı firma Edesay Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin tapulu arazisi olup “Arsa” niteliğine sahip.

Şişli ye 240 odalı otel geliyor! Şehrin kalbine 466 milyon TL lik yatırım!

24 AYDA TAMAMLANACAK

Edesay Gayrimenkul İnşaat'ın Şişli otel projesi inşaat çalışmalarının ayda 26 gün, günde 8 saat olacak şekilde 24 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu projenin hafriyat çalışmaları 10 ay sürecek.

Proje alanı etrafında iş yerleri, iş merkezleri, plazalar, oteller ve konutlar yer alıyor.  Edesay Gayrimenkul İnşaat'ın Şişli'de hayata geçireceği otel prejesinin 60 metre güneydoğusunda Notre Dame De Lourdes 1861 Gürcü Katolik Kilisesi, 40 metre doğusunda Bomonti Tekfen Apartmanları, 75 metre batısında Koç Plaza yer alıyor. Proje alanına en yakın okul 630 metre (batı) uzaklıktaki Halide Edip Adıvar İlkokulu olarak belirtilirken, proje alanına en yakın hastane 675 metre uzaklıktaki İstanbul Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak belirtiliyor. 

Emlakkulisi.com.tr

Neden barınma krizi yaşıyoruz? Deva Partili Cem Avşar: Dar ve orta gelirliler değil, lüks konutlar öncelik oluyor!

Emekli Temmuz zammı için kötü haber geldi! 16 milyon emekli bekliyordu, reddedildi!

Galatasaray'ın Florya konut projesi nasıl inşa edilecek? Son dakika açıklaması geldi! 


Geri Dön