04 / 05 / 2024

Bertuğbey Nişantaşı Projesi

Bertuğbey Nişantaşı Projesi

Halaskargazi Bertuğbey Nişantaşı projesi otel, ofis ve AVM alanları ve konutlardan oluşuyor. Teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında yapılması öngörülen proje 43 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Şişli Bertuğbey Nişantaşı iletişim!

Şişli Bertuğbey Nişantaşı iletişim için 0212 275 57 70 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Hafriyat çalışmalarının bu ay başlaması planlanan proje Bertuğbey İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Bertuğbey İnşaat Bertuğbey Nişantaşı!

Bertuğbey İnşaat Bertuğbey Nişantaşı projesi İstanbul Şişli Halaskargazi Mahallesi Pangaltı'da inşa ediliyor. Otel alanı Marriott Hotel için ayrılan Proje konut, otel, ofis ve AVM alanları bulunuyor.

Bertuğbey Nişantaşı satış ofisi!

Bertuğbey Nişantaşı satış ofisi telefon numarası 0212 275 57 70 olarak belirlendi. İstanbul Şişli Halaskargazi Mahallesi Pangaltı'da yer alan proje yaklaşık 100 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Bertuğbey Nişantaşı projesi!

Otel, konut, ofis ve AVM alanlarına yer verilen Bertuğbey Nişantaşı projesi 2 parsel üzerinde planlandı. Projenin 2018 yılının Nisan ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Bertuğbey Nişantaşı projesiyle otel, konut, ofis ve AVM geliyor!

Bertuğbey İnşaat Şişli Halaskargazi'de yeni projeye başlıyor. Bertuğbey Nişantaşı projesi 177 adet konut, 26 adet dükkan, 12 adet ofis ve 152 oda 304 yatak kapasiteli otelden oluşuyor. Projenin otel alanı Marriott Hotel olacak.

Nişantaşı Koru'da sınırlı sayıda hemen teslim daireler satışta!

Dap Gayrimenkul'un 160 konutluk projesi Nişantaşı Koru'da sınırlı sayıda hemen teslim daireler satışa sunuldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Nişantaşı Koru projesi 2021 yılının satış şampiyonu oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve DAP vizyonuyla inşa edilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO projeleri içinde 2021 yılında en fazla satış değeri sağlayan proje oldu. 

Nişantaşı Koru projesi ciro birincisi oldu!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO'nun “Yıl Bazlı Satış Raporu”na göre 2021’in 3’üncü çeyreğinde hasılat şampiyonu oldu.

Nişantaşı Koru satışta! 

DAP Yapı'nın sağlık ev konseptiyle hayata geçirdiği Nişantaşı Koru Projesi satışa çıktı. Proje içerisinde yer alan daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

DAP Yapı’nın Nişantaşı Koru projesinden 817 milyon TL’lik hasılat!

Emlak Konut GYO, Nişantaşı'nda hayata geçirdiği DAP Nişantaşı Projesi ile bu yılın ilk 6 ayında 14 bin 454 metrekarelik satış ve 817 milyon TL’lik hasılatla ciro şampiyonu olduğunu açıkladı. 

Dap Yapı Nişantaşı Koru projesi!

Dap Yapı Nişantaşı Koru projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Dap Yapı Nişantaşı Koru projesi detayları...

Emlak Konut GYO Nişantaşı Koru değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi işi kapsamında "Nişantaşı Koru" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Nişantaşı Koru: Dap Yapı Nişantaşı projesinin adı belli oldu!

Dap Yapı'nın Nişantaşı'nda hayata geçireceği yeni projesi Nişantaşı Koru adıyla yükselecek. Proje için ön talep toplanıyor...

DAP Yapı Nişantaşı projesi yıl sonunda başlıyor!

Hayata geçirecekleri yeni projelerle  ilgili açıklama yapan DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, DAP Yapı Nişantaşı projesinin yıl sonunda başlayacağını söyledi.

Dap Nişantaşı projesi için ilk adım atıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından satışa çıkarılan Marmara Üniversitesi'nin Nişantaşı arazisi Dap Holding'in oldu...

VK108 Nişantaşı Bilgili Holding Projesi!

VK108 Nişantaşı Bilgili Holding projesinde teslimler Ekim 2018 yılında yapılıyor. VK108 Nişantaşı projesinde 121 bağımsız ünite yer alıyor...

Nişantaşı'nda tadilat yapılan bina çöktü!

Nişantaşı'nda, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımı gerekleştirilen ve bir süre önce boşaltılan binanın içinde çökme meydana geldi. Tadilat yapılan binanın çökmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Palivor Çiftliği Nişantaşı Mağazası 29 Nisan'da açılıyor!

2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde "Avrupa'nın En İyi Çiftlik Projesi" seçilen ve ilk mağazasını Aralık 2014'te Bebek'te açan Palivor Çiftliği Nişantaşı Mağazası'nı 29 Nisan'da açıyor. Açılış kokteyline Emre Oral ve Kerem Oral ev sahipliği yapacak.

Bertuğbey Nişantaşı Projesi Haberi

Bertuğbey Nişantaşı Projesi

Bertuğbey İnşaat imzası ile yükselen Halaskargazi Bertuğbey Nişantaşı projesi 177 adet konut, 152 oda 304 yatak kapasiteli otel, 26 adet dükkan ve 12 adet ofisten meydana geliyor. 


Otel alanı Marriott Hotel için ayrılacak olan Bertuğbey Nişantaşı projesi 8 bin 50 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projenin hafriyat çalışmalarına bu ay başlanması planlanıyor.


Bertuğbey Nişantaşı proje alanı için kat karşılığı mülkiyet sahibi Pangaltı Ermeni Katolik Mihitaryan Manastır ve Mektebi Vakfı ile anlaşma sağlandı. 


2018 yılı Nisan ayında tamamlanması öngörülen Halaskargazi Bertuğbey Nişantaşı projesi 43 milyon dolar yatırım bedeli ile İstanbul Şişli Halaskargazi Mahallesi Pangaltı'da hayata geçiriliyor. 


Halaskargazi Bertuğbey Nişantaşı iletişim

Tel: 0 212 275 57 70

Özge...