02 / 05 / 2024

Nişantaşı'nda tadilat yapılan bina çöktü!

Nişantaşı'nda tadilat yapılan bina çöktü!

Nişantaşı'nda, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımı gerekleştirilen ve bir süre önce boşaltılan binanın içinde çökme meydana geldi. Tadilat yapılan binanın çökmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.



Nişantaşı Şehit İsmet Arman Sokağı'nda, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımı gerekleştirilen ve bir süre önce boşaltılan binanın içinde çökme meydana geldi. 

 

Olayda işçi Semih Yöndem (43) enkaz altında kalırken, meslektaşlarının  durumu polis ve itfaiyeye bildirmesi sonucu olay yerine çok sayıda itfaiye,  sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

 

Üzerine beton blok düşen işçi Semih Yöndem, itfaiyenin merpeniyle  bina çatısından çıkarıldı.

 

Yaralı Yöndem, olay yerinde bekleyen sağlık ekiplerince, Hamidiye  Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

 

Ekiplerin, olay yerindeki inceleme çalışmaları sürüyor.


Vatan



Haber Yeni Akit Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



İstanbul Nişantaşı Şehit İsmet Arman Sokağı'nda, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımı gerekleştirilen ve bir süre önce boşaltılan binanın içinde çökme meydana geldi. Olayda işçi Semih Yöndem (43) enkaz altında kalırken, meslektaşlarının durumu polis ve itfaiyeye bildirmesi sonucu olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 


Üzerine beton blok düşen işçi Semih Yöndem, itfaiyenin merdiveniyle bina çatısından çıkarıldı. Yaralı Yöndem, olay yerinde bekleyen sağlık ekiplerince, Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 



Yeni Akit






Haber BirGün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



İstanbul Nişantaşı'nda, kentsel dönüşüm kapsamında yıkımı gerçekleştirilen binada çökme yaşandı. Enkaz altında kalan ve üzerine beton blok düşen Semih Yöndem (43) adlı işçi, itfaiye merdiveniyle kurtarıldı. 



BirGün


Geri Dön