03 / 05 / 2024

bes gayrimenkul birikimleri

bes gayrimenkul birikimleri

Anadolu Hayat Emeklilik, emeklilik yatırım fonlarının portföylerinde gayrimenkul yatırımlarını da değerlendirmeye başladı. 

BES’e para koyanlar ne kadar kazanıyor?

Uzun dönem yatırım yapmak isteyenlerin son dönemde tercih ettiği Bireysel Emeklilik Sistemi’nin (BES) ne kadar kazandırdığı merak ediliyor. Uzmanlar küçük birikimleri doğru fonlarla katlamanın mümkün olduğunu belirterek, 100 aylık bir fon getirisi paylaştı.

Birikimleri faize koyup gelen faiz ile hisse almak mantıklı mı?

Vatandaş birikimini gayrimenkul, altın, borsa ya da faize yatırarak değerlendiriyor. Peki, Birikimleri faize koyup gelen faiz ile hisse almak mantıklı mı? İşte detaylar...

BES’lilere kredi kolaylığı geliyor

BES'teki katılımcıların finansman ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla sözleşmelerini sonlandırmak yerine birikimleri sayesinde sistemden ayrılmadan avantajlı koşullarla kredi çekebilmesi imkanı sağlanacak.

Bes Kaya Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bes Kaya Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Kaya tarafından kuruldu.

BES birikimleri gayrimenkul yatırımlarıyla değerleniyor!

Anadolu Hayat Emeklilik, emeklilik yatırım fonlarının portföylerinde gayrimenkul yatırımlarını da değerlendirmeye başladı. 

İnşaat patronları BES’te gayrimenkul seçeneğini değerlendirdi!

Bireysel emeklilik katılımcıları fon sepetinde artık gayrimenkulü de seçme hakkına sahip olacaklar. Gayrimenkul ‘BES’lilere getiri sağlayacak. Müteahhitler ‘Potansiyel büyük’ diyor.

AvivaSA ile, BES’te gayrimenkul dönemi!

BES’te gayrimenkule yatırım imkânı sunan ilk emeklilik şirketi AvivaSA oldu.

Vatandaş konut yerine BES’e yönelecek!

RE-PIE Gayrimenkul Portföy Yönetimi AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Emre Çamlıbel, vatandaş konut yerine BES'e yönelecek açıklamasını yaptı.

Eve BES dopingi!

Otomatik BES’te fonların ayrıntıları netleşti. Şirketlerin toplam 4 faizli ve 2 faizsiz kategoride fon sunma zorunluluğu bulunuyor. Paranın yüzde 10’u girişim sermaye ve gayrimenkul yatırım fonunda olacak

Bes Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bes Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ayşenur Besle Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi 'nde kuruldu.

Meral Eredenk: BES'in en büyük rakibi gayrimenkul!

Türkiye'de BES'in gösterdiği gelişim ve tasarruf açığı konularını ele aldı. BES'in en büyük rakibinin gayrimenkul sektörü olduğunu belirten Eredenk, kişilerin birikimlerini diğer birikim araçlarından alarak gayrimenkule yönlendirdiğini aktardı...

Meral Eredenk: En büyük rakip gayrimenkul!

AvivaSA Emeklilik ve Hayat CEO' su Meral Eredenk, Bireysel Emeklilik Sistemi' nin (BES) en büyük rakibinin gayrimenkul olduğunu ancak sisteme ilginin de giderek arttığını söylüyor...

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

bes gayrimenkul birikimleri Haberi

bes gayrimenkul birikimleri

Capital Dergisi'nin haberine göre, Fon büyüklüğü 13 milyar TL’yi aşan Anadolu Hayat Emeklilik, emeklilik yatırım fonlarının portföylerinde İş Portföy Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonuna yer vermeye başladı. 19 Temmuz itibarıyla farklı yatırım tercihlerine uygun emeklilik yatırım fonlarının portföylerine eklenen Gayrimenkul Yatırım Fonu için 19 Haziran-18 Temmuz tarihleri arasında nitelikli yatırımcılardan talep toplanarak 440 milyon TL büyüklüğünde bir fon ihracı yapıldı. İlk yatırımlarını Antalya ve Ankara illerinde yer alan iki ayrı ticari gayrimenkule yapan fonun dahil olduğu emeklilik yatırım fonlarını tercih edecek yatırımcılar, hem ticari gayrimenkullerin sağladığı düzenli kira gelirine iştirak edecek hem de portföyünde yer alan ofislerin değer artışından yararlanabilecek. Özellikle Türkiye’nin büyük şehirlerinde yer alan ticari ofislere yatırım yaparak elde edilen kira geliri ve değer artışıyla uzun vadeli yatırım...