20 / 05 / 2024

Beş İnşaat Metal Temizlik Deri ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi

Beş İnşaat Metal Temizlik Deri ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi

Beş İnşaat Metal Temizlik Deri ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi, Sinan Yıldız tarafından 14 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Kartal, Çarşı Mahallesi, Tarihi Ayazma Caddesi'nde kuruldu.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Kıymetlitaş İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıymetlitaş İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Sunar tarafından kuruldu.

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Sallabaş tarafından kuruldu.

Cab İnşaat Metal Elektrik Mermer Plastik Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cab İnşaat Metal Elektrik Mermer Plastik Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alper Alp tarafından kuruldu.

Beyrö İnşaat Metal Demir Çelik Elektrik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyrö İnşaat Metal Demir Çelik Elektrik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alper Alp tarafından kuruldu.

Black İnşaat Metal Otomotiv Plastik Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black İnşaat Metal Otomotiv Plastik Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldız tarafından kuruldu.

Tmn İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tmn İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seydivakkas Aydın tarafından kuruldu.

Asp İnşaat Metal Hafriyat Akaryakıt Oto Yedek Parça Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Asp İnşaat Metal Hafriyat Akaryakıt Oto Yedek Parça Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şti. Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Sarıkaya tarafından kuruldu.

Enternasyonelleri Grup İnşaat Metal Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Enternasyonelleri Grup İnşaat Metal Hırdavat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Burak Beşparmak tarafından kuruldu.

Paper Turizm İnşaat Metal Tekstil Kimyevi Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paper Turizm İnşaat Metal Tekstil Kimyevi Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Musa Çamlıca tarafından kuruldu.

Er Öz İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Öz İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yağmur Paşa tarafından kuruldu.

Beş İnşaat Metal Temizlik Deri ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Haberi

Beş İnşaat Metal Temizlik Deri ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi

Beş İnşaat Metal Temizlik Deri ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi, Sinan Yıldız tarafından 14 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Kartal, Çarşı Mahallesi, Tarihi Ayazma Caddesi'nde kuruldu.


Beş İnşaat Metal Temizlik Deri ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...