03 / 05 / 2024

Besa Grup güneş enerjisi

Besa Grup güneş enerjisi

Efe Bezci, "Toplam 1 milyon 100 bin avroya kurulması öngörülen Haymana Güneş Enerjisi yılda 1 milyon 800 bin kilowatt saat (kwh) elektrik enerjisi üretecek" dedi

Besa Grup, Haymana'daki güneş enerjisi santraliyle elektrik üretimine başlıyor!

Efe Bezci, "Toplam 1 milyon 100 bin avroya kurulması öngörülen Haymana Güneş Enerjisi yılda 1 milyon 800 bin kilowatt saat (kwh) elektrik enerjisi üretecek" dedi

Besa Grup İstanbul projelerine odaklandı!

Gayrimenkulden enerjiye, bilişimden turizme farklı sektörlerde faaliyet göstermeye devam eden başkent Ankara’nın önemli şirketleri arasında yer alan Besa Grup, yeni projelere odaklandı.

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Adil Çalışkan tarafından kuruldu.

BESA Grup yeni proje için kollarını sıvadı!

BESA Grup’un Bodrum’da inşa ettiği The BO Viera projesinde ilk etabın teslimleri yılsonuna kadar yapılacak. Müthiş bir günbatımı manzarası sunan proje, Bodrum’un odak noktası Türkbükü ve Gündoğan’ın arasında yer alan Küçükbük Koyu’nda hayata geçiriliyor...

Güneş Grup Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Grup Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 TL sermaye bedeli ile Emre Güneş tarafından kuruldu. 

Besa Grup Avrupa'nın en büyük outletini yapacak!

Ankaralı Besa Grup, gayrimenkul, AVM işletmeciliği, enerji ve GSM operatörlüğü alanlarında faaliyet gösteriyor. Şirket, Bodrum'da The BO Viera ve Ankara'da Kent İncek projelerini üretiyor. Şimdi de Avrupa'nın en büyük outletini kurmaya hazırlanıyor.

Türkiye'nin geleceği güneş enerjisine yatırım atağı!

Marsan Marmara Holding’in 35 yıllık deneyimi ile enerji sektörüne hızlı ve güçlü bir giriş yapan SUOZ Enerji Grup, gelecek projeksiyonlarını Türkiye’de sürdürülebilir kalkınmada çok ciddi bir değer yaratmaya hazırlanan ‘güneş enerjisi’ne yönlendiriyor.

Güneşli G Tower güncel fiyat!

Divan Residence at G Tower projesi İstanbul Güneşli'de Mar Yapı ve Divan Grup tarafından inşa ediliyor. Projede teslimler 2018 yılının sonunda yapılacak...

İlk yerli güneş paneli fabrikası Ankara'da kuruluyor!

Kalyon Holding Enerji Grup Başkanı Murtaza Ata, Karapınar YEKA güneş projesi kapsamında Türkiye'nin ilk entegre panel üretim fabrikasının Ankara'daki Başkent OSB'de kurulacağını açıkladı.

Güneş enerjisinde 1.3 milyar dolarlık ihale 20 Mart'ta!

Karapınar Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi’nde 1000 MW kapasiteli güneş santrali için 1.3 milyar dolar yatırım yapılacak. İhalesi 20 Mart'ta yapılacak santral için dünya devlerinin içinde yer aldığı 4 grup başvuru yaptı.

Güneşli G Tower ne zaman teslim?

130 dairelik Güneşli G Tower projesinin işletmeciliği Divan Grup tarafından yapılıyor. Peki, Güneşli G Tower ne zaman teslim?

G Tower Güneşli teslim tarihi!

Mar Yapı ve Divan Grup tarafından hayata geçirilen G Tower Güneşli projesinde fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor. G Tower Güneşli teslim tarihi...

Malatya Kepez – Güneşli grup yolu genişletiliyor!

Akçadağ’ın en önemli grup yolarından biri olan Kepez – Güneşli grup yolunda yol genişletme ve asfalt çalışmaları, Ortaköy Mahallesinde ise asfaltlama çalışmaları yaptı.

UCK Grup Ege ve Marmara'ya güneş enerji santrali kuracak!

Türk Enerji şirketi UCK Grup ile Çinli ortağının, Ege ve Marmara bölgelerinde toplam 116 megavatlık güneş enerjisi yatırımı gerçekleştirilecek.

Besa Grup güneş enerjisi Haberi

Besa Grup güneş enerjisi


Başkent'te 6 bin kişiyi lüks konutla tanıştıran Besa Grup, Haymana'da hayata geçirdiği güneş enerjisi santraliyle de elektrik üretimine başlıyor. 1.1 milyon euroya mal olan Haymana Güneş Enerjisi Santrali'nin ilk etapta bin kilowatt elektrik (kWe) gücünde kurulacağını belirten Besa Grup Yönetim Kumlu Üyesi Efe Bezci, santralin yılda 1 milyon 800 bin kWh'lik elektrik enerjisi üreteceğini kaydetti. Bezci, "Bu rakam ilk etapta bin 200 evin elektrik enerjisinin güneşten karşılanması anlamına geliyor. 

Hedefimiz santralin üretime başlamasından kısa süre sonra kapasiteyi arttırarak 5 bin konutun elektrik ihtiyacım karşılayacak hale gelmek" dedi. Bezci, Haymana Güneş Enerjisi Santrali'nin 72 dönüm arazi üzerinde ilk etapta bin kilowatt elektrik (kWe) gücünde kurulduğunu ve önümüzdeki dönemlerde 4 bin kWe gücüne çıkarılmasını amaçladıklarını söyledi. 

Hedef 5 bin konutun elektrik ihtiyacını karşılamak...