16 / 06 / 2024

BESA Grup zam

BESA Grup zam

BESA Grup, son aylarda döviz kurlarındaki hızlı yükselişe karşın inşaat sektöründe de fiyatların artması üzerine projelerinde zam yapmama kararı aldı.

İstanbul'da taksiciler taksimetre ücretine yüzde 100 zam istiyor

Akaryakıt fiyatlarının artmasından sonra İstanbul'da bir grup taksici konvoy oluşturarak taksimetre ücretlerine yüzde 100 zam yapılmasını istedi.

Emekliye 3. zam! Emekli maaşı ne kadar oldu? İşte detaylar...

AK Parti Grup Toplantısında partililere hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere yapılan refah payının da artırıldığı müjdesini verdi. Böylelikle emekli maaşlarına 2 gün içerisinde 3. kez zam gelmiş oldu. İşte 2023 güncel SSK, Bağ-Kur ve memur emekli maaşları...

Kent İncek'te yaşam başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Besa Grup tarafından başkent Ankara’nın gözde yerleşim yerleri arasında yer alan  İncek’te 54 dönüm arazi üzerine inşa edilen 604 konutlu Kent İncek projesinde yaşam başladı. İşte detaylar...

Damacana suya da zam geldi! İşte yeni fiyatlar…

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, damacana su fiyatlarına zam geldiğini duyurdu.

Elektriğe zam haberi gündeme bomba gibi düştü

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektriğe zam haberini duyurdu: "Vatandaşlar hazır olsun"

Oktay Kaynarca’dan Besa Grup The BO Viera’ya tam not!

Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, Besa Grup’un Bodrum’da inşa ettiği The BO Viera’ya tam not verdi...

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Besa Grup İstanbul projelerine odaklandı!

Gayrimenkulden enerjiye, bilişimden turizme farklı sektörlerde faaliyet göstermeye devam eden başkent Ankara’nın önemli şirketleri arasında yer alan Besa Grup, yeni projelere odaklandı.

AK Parti resmen açıkladı! Asgari ücrete ikinci zam mı gelecek? Yeni asgari ücret ne kadar olacak?

Değerlendirmelerin ardından 1 Temmuz’da memur ve emeklilerin maaşlarında artış olacağını söyleyen AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, asgari ücretlilerin de durumunun değerlendirileceğini söyledi. Bu da asgari ücrete ikinci zam bekleyenleri umutlandırdı.

Asgari ücrete yeni zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘müjde’ gibi açıklama! 

‘’Asgari ücrete yeni zam gelecek mi?’’ tartışmaları, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın yaptığı açıklamaların ardından alevlenmişti. Sonrasında ise Bakan Bilgin, bu konuya noktayı koymuştu. Ancak Erdoğan’dan ‘müjde’ nitelinde bir asgari ücret açıklaması geldi.

Asgari ücrete zam talebi Cumhurbaşkanlığı'ndan!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan'ın dikkat çeken asgari ücrete zam açıklamasının ardından, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Üyesi ve eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de bir açıklama yaptı. Peki asgari ücrete yeniden zam yapılacak mı? İşte ayrıntılar...

Asgari ücrete ikinci zam mı geliyor? Milyonları heyecanlandıran açıklama!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, katıldığı bir televizyon programında asgari ücretle ilgili milyonları heyecanlandıran açıklamalar yaptı. Özkan, asgari ücrete 6 ayda bir zam yapılabileceğinin sinyallerini verdi. İşte tüm detaylar..

The BO Viera'da yaşam Temmuz'da başlıyor!

Besa Grup tarafından Bodrum Gündoğan'da hayata geçirilen The Bo Viera'da ilk etap teslimi Temmuz'da yapılacak. Projede villa fiyatları 575 bin Euro'dan başlıyor. 

BESA Grup zam Haberi

BESA Grup zam

BESA Grup, son aylarda döviz kurlarındaki hızlı yükselişe karşın inşaat sektöründe de fiyatların artması üzerine projelerinde zam yapmama kararı aldı.


Türkiye Konut Fiyat Endeksi (TKFE) Temmuz ayında yıllık yüzde 18.76 oranında artış gösterdi. BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci,  piyasalarda yılbaşından bu yana süregelen dalgalanmaların gelir-gider tablolarında dengesizliğe sebep olduğunu kaydetti.


Bu dengesizlikten en fazla etkilenen kitlenin genellikle şu an üretilen konut projeleri ile iş merkezlerinden ofis ya da daire alan orta üst düzey kitle olduğunun altını çizen Bezci, şunları söyledi:


“Dolar kuru, yılbaşından bugüne yüzde 31 oranında arttı. Bu artış doğal olarak yavaş yavaş fiyatlara da yansımaya başladı. Genelde sabit gelirli ya da belli ciro aralığındaki orta üst düzeydeki kitle, giderleri artarken geliri aynı kaldığı için sıkıntılı bir sürece girdi....