29 / 04 / 2024

Asgari ücrete zam talebi Cumhurbaşkanlığı'ndan!

Asgari ücrete zam talebi Cumhurbaşkanlığı'ndan!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan'ın dikkat çeken asgari ücrete zam açıklamasının ardından, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Üyesi ve eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de bir açıklama yaptı. Peki asgari ücrete yeniden zam yapılacak mı? İşte ayrıntılar...



AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, dün yaptığı bir açıklamada asgari ücretle çalışan milyonları heyecanlandırmış ve asgari ücret için 6 ayda bir zam uygulanabileceğinin sinyallerini paylaşmıştı. 

Asgari ücrete zam talebi Cumhurbaşkanlığı ndan!

Yeni Şafak Gazetesi'nin aktardığına göre; AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, kendisine yöneltilen "Asgari ücrete yılda bir kez yapılıyor, bunun ikiye çıkarılma olasılığı var mı? Altıncı ayda bir düzeltme gibi bir şey olur mu?" sorularına dikkat çeken bir yanıt verdi. Vatandaşları enflasyona ezdirmeyeceklerine vurgu yapan Özkan, "Bu CHP'nin aklına gelmez, bizim aklımızda var. Biz maliyetlere asgari ücretli vatandaşımızı ezdirmeyeceğiz. Zamanı geldiğinde bir yıl geçmesi beklenmeksizin zam yaparız" açıklamasında bulundu. 

Cahit Özkan'ın açıklamasından hemen sonra konuyla ilgili bir açıklama da Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Üyesi ve eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'den geldi. 

Peki Nihat Zeybekci konuyla ilgili neler söyledi? Asgari ücrete yeniden zam yapılacak mı? İşte Nihat Zeybekci'nin milyonlarca asgari ücretliyi heyecanlandıran o açıklaması...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön