02 / 05 / 2024

besa inşaat besa evleri

besa inşaat besa evleri

Şerifali Besa Konutları'ndaki daireler hemen teslim ediliyor, projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Şerifali Besa Evleri'nde 325 bin liraya 3 oda 1 salon!

Ataşehir Besa Evleri'nde satışı devam eden son konutların fiyatlar 325 bin liradan başlıyor, proje kapsamındaki konutlar hemen teslim ediliyor

The BO Viera’nın inşaatı hızla sürüyor!

BESA Grup, Bodrum’un en büyük projesi olacak şekilde hayata geçirdiği The BO Viera’nın inşaatına hızla devam ediyor.

İnşaat sektöründe dünyanın lider ülkelerindeniz!

İstihdam kapasitesi her geçen yıl artan inşaat sektöründe 2023’e kadar 114 bin yeni çalışanın işe alınması bekleniyor. BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci,"Biz sektörde dünyanın da lider ülkelerindeyiz." dedi.

Efe Bezci: 2017 inşaat sektörünün altın yılı!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜGİAD Başkan Yardımcısı Efe Bezci, BESA'nın faaliyetleri ve referandum süreci ile ilgili konuştu. Bezci, inşaat sektörünün bu yıldan karlı çıkacağını belirtti.

İnşaat sektöründe ilkbahar dönemi durgun geçti!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, " İlkbahar dönemi özellikle bizim gibi inşaat ağırlıklı projeler üreten firmalar üzerinde son yılların en durgun dönemi olarak geçti ancak, önümüzdeki aylarda bu açığın hızla kapatılacağından umutluyuz" dedi.

Besa İnşaat'ın ismi Besa Grup olarak değiştirildi!

Yaklaşık 40 yıldır inşaat sektöründe başarılı işlere imza atan Besa İnşaat, artık yeni bir kurumsal kimliğe sahip. Firma bundan böyle “Besa Grup” olarak çalışmalarını sürdürecek..

Besa Nova'da KDV Besa İnşaat'tan!

Yaklaşık 40 yıldır inşaat sektöründe yer alan ve Ankara’da çok sayıda önemli projeye imza atan Besa İnşaat AŞ, Başkent’in nezih bölgelerinden Yaşamkent’te hayata geçirdiği Besa Nova projesi için çok özel bir kampanya başlattı.

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

besa inşaat besa evleri Haberi

besa inşaat besa evleri

Be-SA İnşaat tarafından Ataşehir Şerif Ali'de 12 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Ataşehir Besa Evleri 12 katlı 3 blok halinde yaşama geçiyor. 66 konutun yer aldığı projede  3+1, 4+1 ve 4+2 dubleks konut alternatifleri yer alıyor.


Şerifali Besa Konutları'nda;

3+1 daireler 325 bin liradan,

4+1 daireler 440 bin liradan,

4+2 dubleks daireler ise 575 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği projedeki konutlar banka kredisine uygun.


Besa Evleri ulaşım;