27 / 04 / 2024

Besa Kule adres

Besa Kule adres

Doğru iklimlendirme sistemlerinin iş ve alışveriş merkezlerinde en çok dikkat edilmesi gereken kriterlerden olduğunu ifade eden Efe Bezci, yaz ve kış aylarında dengeli sıcaklığın oluşturulması için özel çalışmalara imza atılması gerektiğini kaydetti.

İş dünyası sosyal ofisi sevdi!

Ankara’nın en gözde ofis projesi olan Besa Kule İş Merkezi'nde, işten bunalarak nefes almak isteyenler, kulenin altını çevreleyen sosyal mekanlara inerek iş performanslarını artırıyor.

Dap Adam Kule Residence iletişim!

Dap Adam Kule Residence iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Adam Kule Residence fiyatları 400 bin TL'den başlıyor...

Dragos Adam Kule Residence satış ofisi!

Dragos Adam Kule Residence satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Adam Kule Residence'ta fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor...

Adam Kule Residence açık adres!

Dap Adam Kule Evleri 284 daire ve 88 home ofisten meydana geliyor. Projede 10 bin TL peşinat sonrasında 88 ay vade imkanı sağlanıyor...

Adam Kule nerede? Açık adres!

Maltepe Dragos'ta yer alan Adam Kule'de stüdyo ve 1 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Adam Kule nerede? Açık adres...

Kule Evo bölgenin ofis ihtiyacını karşıladı!

Yaklaşık 50 yıldan bu yana kentin ihtiyaçlarına uygun çözümler üreten BESA Grup ise yeni nesil ev-ofis projesi Kule Evo projesi ile bölgeye ‘iş dünyasını’ getirdi.

Ankara Çukurambar, Besa Kule ile büyüyor!

Ankara’nın en hareketli bölgelerinden Çukurambar, ev sahipliği yaptığı restoran ve kafelerle yaklaşık 5 yıldan bu yana kentin “lezzet caddesi” haline geldi.

İzmir Megapol Çarşı Kule satış ofisi!

İzmir Megapol Çarşı Kule satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Megapol Çarşı Kule projesinde teslimlerin Haziran 2017 yılında yapılması planlanıyor...

Adam Kule Dragos adres!

Toplam 6 bin 500 metrekare alanında yükselen proje toplam 254 adet daire ve 88 adet home ofisten oluşuyor. Adam Kule Dragos adres bilgisi kapsamında İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükseliyor.

Ankara Besa Kule görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı!

Ankara'nın gözde iş merkezleri arasında yerini alan Besa Kule görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı. Ottimo Up Close & Personel Training, ATO Başkanı Salih Bezci'nin de katıldığı açılış organizasyonu ile kapılarını açtı.

Besa Kule ile Çukurambar'ın otopark sorunu çözüm!

Özellikle iş dünyasının yoğun olarak tercih ettiği bölgelerde yaşanan otopark eksikliği, büyükşehirlerin başlıca sorunlarından biri haline geldi. Çukurambar bölgesi de otopark eksikliği nedeniyle iş adamlarını bir hayli zorluyor.

Adam Kule adres!

Adam Kule adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Maltepe Dragos'ta, Altayçeşme Mahallesi'nde bulunuyor. Projede yer alan daireler 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Ankaralılar Çukurambar'da daha fazla buluşacak!

Ankara’da lokasyonu, özel mimarisi ve sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerle iş dünyasının seçkin isimlerini bir araya getiren Besa Kule İş Merkezi’nde şu sıralar tatlı bir telaş var.

Besa Kule adres Haberi

Besa Kule adres

Doğru iklimlendirme sistemlerinin iş ve alışveriş merkezlerinde en çok dikkat edilmesi gereken kriterlerden olduğunu ifade eden Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, yaz ve kış aylarında dengeli sıcaklığın oluşturulması için özel çalışmalara imza atılması gerektiğini kaydetti. 


Bir mekana girildiğinde dışarıdaki sıcaklığın içeriyle eşit veya denge halinde olmaması durumunda sıkıntı yaşanabileceğini belirten Bezci, "Büyük yatırımlarla inşa edilen iş ve alışveriş merkezlerinin başanlı olabilmeleri için her detayın titizlikle kurgulanması gerekiyor.  Doğru iklimlendirme de kaliteli hizmetin sunulabilmesini sağlayan en önemli sistemlerden biri. Bir iş veya alışveriş merkezine girildiğinde, dışarısı soğuksa içerisi çok sıcak olmamalı, sıcaksa da buz gibi hissettirmemeli" dedi.  Besa Grup tarafından "altın üçgen" olarak bilinen Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü üçgeninin tam merkezinde inşa edilen Besa Kule tş Merkezi'nde...