27 / 04 / 2024

Besa Nova Konutları

Besa Nova Konutları

Besa Nova Evleri, enerji tasarrufu sağlıyor. Çatılara yerleştirilen güneş panelleri sayesinde ısınma ve sıcak su ihtiyacının bir kısmının sağlandığı projede, konut giderlerinde yüzde 10-40 arasında kazanç sağlanıyor.

Ankara Besa Nova Konutları'nda 4+1 daireler 450 bin TL!

Besa İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirilen Besa Nova Konutları'nda fiyatlar 395 bin TL'den başlıyor...

Nova Life Esenler lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Nova Life Esenler projesinde lansmana özel fiyatlarla konut satışları başladı. Peki Nova Life Esenler'de hangi konut tipleri var? Projedeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nova Life Esenler ile ilgili merak edilenler...

Roya Nova Rezidans güncel fiyat 2018!

Roya Nova Rezidans güncel fiyat 2018 kapsamında projedeki konutların metrekare birim fiyatları 5 bin TL'den başlıyor. Proje Roya Yapı tarafından inşa ediliyor...

Ankara'da en çok 1+1 konutlar talep görüyor!

Ankara'da hızla yaygınlaşan 1+1 konutlar, öğrencilerin gözdesi oldu. Besa Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, son dönemde yaptıkları konut projelerinde en fazla talep gören konut türünün 1 artı 1’ler olduğunu belirtti.

2020'lerin konutları özgür ve daha ferah tasarlanıyor!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci "2020'lerin konutlarını planlarken yaşam koşullarındaki değişikliğe paralel gelen istekler doğrultusunda özgür, daha ferah, mimari projeler tasarlamaya başladı" dedi.

Besa Nova projesinde yüzde 10 indirim fırsatı!

Yaklaşık 40 yıldır inşaat sektöründe yer alan ve Ankara'da çok sayıda önemli projeye imza atan Besa İnşaat A.Ş., Başkent'in nezih bölgelerinden Yaşamkent'te hayata geçirdiği Besa Nova projesi için çok özel bir kampanya başlattı...

Besa Nova'da yüzde 10 indirim imkanı devam ediyor!

Sınırlı sayıdaki dairelerin yüzde 10 indirimle satışa sunulduğu Besa Nova'da KDV de Besa înşaat tarafından karşılanıyor. Efe Bezci, 3 blokta 224 konutun bulunduğu Besa Nova'da konutlarının yüzde 90'ının satıldığını belirtti.

Besa Nova'da yüzde 10 indirim fırsatı!

ANKARA - Yaklaşık 40 yıldır inşaat sektöründe yer alan ve Ankara'da çok sayıda önemli projeye imza atan Besa İnşaat AŞ, Başkent'in nezih bölgelerinden Yaşamkent'te hayata geçirdiği Besa Nova projesi için çok özel bir kampanya başlattı...

Besa Nova'da KDV Besa İnşaat'tan!

Yaklaşık 40 yıldır inşaat sektöründe yer alan ve Ankara’da çok sayıda önemli projeye imza atan Besa İnşaat AŞ, Başkent’in nezih bölgelerinden Yaşamkent’te hayata geçirdiği Besa Nova projesi için çok özel bir kampanya başlattı.

Besa Nova Evleri Ankara enerji tasarrufu sağlıyor!

Besa İnşaat A.Ş. tarafından Ankara Yaşamkent'te inşa edilen Besa Nova Evleri, güneş enerjisini yüksek teknoloji ile kullandıran sistem sayesinde daire sahiplerine önemli ölçüde enerji tasarrufu sağlıyor.

Besa Nova Evleri çevreci yaklaşımı ile ön plana çıkıyor!

Besa İnşaat A.Ş. tarafından Yaşamkent'te inşa edilen Besa Nova Evleri, güneş enerjisini yüksek teknoloji ile kullandıran sistem sayesinde daire sahiplerine önemli ölçüde enerji tasarrufu sağlıyor.

Besa Nova Evleri, enerji tasarrufu sağlıyor!

Besa Nova Evleri, enerji tasarrufu sağlıyor. Çatılara yerleştirilen güneş panelleri sayesinde ısınma ve sıcak su ihtiyacının bir kısmının sağlandığı projede, konut giderlerinde yüzde 10-40 arasında kazanç sağlanıyor.

Studio Nova Evleri!

İzmir'de hayata geçirilen Studio Nova Evleri projesinde yer alan daireler 180 bin TL ile 195 bin TL arasında değişiyor. İzmir Bornova Studio Nova Konutları 2014 yılının Aralık ayında teslim edilecek.

Ataşehir Besa Konutları'nda 325 bin TL'den başlıyor!

Fiyatlaırn 325 bin TL'den başladığı Besa Ataşehir projesi İstanbul Ataşehir'de yükseliyor...

Besa Nova Konutları Haberi

Besa Nova Konutları


BESA İnşaat tarafından Ankara Yasamkent'te insa edilen Besa Nova Evleri, güneş enerjisini yüksek teknoloji ile kullandıran sistem sayesinde daire sahiplerine enerji tasarrufu sağlıyor. Çatılara yerleştirilen güneş panelleri sayesinde ısınma ve sıcak su ihtiyacının bir kısmının sağlandığı projede, konut giderlerinde yüzde 10-40 arasında kazanç sağlanıyor. Besa İnşaat yetkilisi Efe Bezci "Kullandığımız cam paneller, güneş enerjisini ısıtma suyuna yüksek derecede transfer ediyor. Akümülasyon tankları ise enerji depolama görevi yaparak, radyatörleri ve muslukları sıcak su ile besliyor"...