03 / 05 / 2024

BESAdan 850 konutluk dev proje atağı

BESAdan 850 konutluk dev proje atağı

BESA Grup, Ankara'nın gözde yerleşim merkezi İncek'te 54 dönüm arazi üzerinde 850 adet konut inşa edecek. Kent İncek projesinde, 5 farklı tipte lüks konut bulunuyor.

Başarır İnşaat'tan Fikirtepe'ye 850 konutluk proje!

Fikirtepe'de iddialı inşaat sektöründe 1995 yılından bu yana faaliyette olan Başarır inşaat'ın Bağdat Caddesi, Yakacık ve Kurtköy'de devam eden şantiyeleri bulunuyor.

Besa Grup Kent İncek'de çalışmalar sürüyor!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci "Ankara'da herkesin lüks konuta ulaşabilmesinin önünü açtığımız 850 konutluk Kent İncek projemizle, İncek'te konforlu yaşamı bir adım öteye taşıyacağız" dedi.

NMR inşaat Irak'taki yeni projesi Dania City'in temelini attı!

Irak'taki yatırımlara odaklanan NMR İnşaat yeni projesi Dania City'in inşaatına başladı. 850 konutluk projeyle Irakta'ta yeni bir yaşam alanı inşa eden NMR İnşaat, Süleymaniye'deki projeyi 2016'nın son çeyreğinde tamamlamayı hedefliyor.

Kent İncek projesinde üye kayıtları başladı!

Ankara'nın İncek bölgesinde hayata geçirilecek 850 konutluk 'Kent İncek' projesi için üye kayıtları başladı. Lüks bir konsepte sahip olacak proje, 54 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek.

Ankara Kent İncek Evleri'nde üye kayıtları başladı!

İnşaatı BESA Grup tarafından yapılacak, Kent İncek Yapı Kooperatifi’nin Başkent Ankara’da hayata geçireceği 850 konutluk dev proje “Kent İncek”e üye kayıtları başladı.

Besa Grup İncek'e 850 konutluk proje yapacak!

Besa Grup, Ankara İncek'te 54 dönüm arazi üzerinde 850 adet konut inşa edecek. Besa Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci ve Kent incek Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Işık imzaladığı sözleşmeyle dev proje 'Kent incek'in ilk adımı atıldı.

BESA'dan 850 konutluk dev proje atağı!

BESA Grup, Ankara'nın gözde yerleşim merkezi İncek'te 54 dönüm arazi üzerinde 850 adet konut inşa edecek. Kent İncek projesinde, 5 farklı tipte lüks konut bulunuyor.

Azure Villaları'nda 135 bin 850 Euro'ya!

Bodrum Yarımadası’nın seçkin beldelerinden Gündoğan’ın Kızılburun mevkiinde bulunan Azure Villaları eşsiz bir konuma sahip Bodrum Azure Villaları'nda fiyatlar 135 bin 850 Euro'dan başlıyor,

İstanbul Kadıköy'de 850 bin TL'ye daire!

Kadıköy'de borçtan dolayı 850 bin TL'ye satılacak taşınamz açıkartırma usulü ile satılacaktır...

Savoy Ulus Evleri'nde 850 bin dolara! Hemen teslim!

Ulus Savoy Evleri'nde fiyatlar 850 bin dolardan başlıyor, 3milyon 500 bin liraya kadar yükseliyor, projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

One Ortaköy'de hemen teslim 850 bin dolara!

Bilgili Holding One Ortaköy Residence'ta hemen teslim dairelerin fiyatları 850 bin dolardan başlıyor, projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Sur Yapı 3 bin 300 konutluk portföyü yönetecek!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, 2013'te yatırımlara tam gaz devam edeceklerini söyledi. Elmas, "Beykoz ve Çekmeköy'deki 2 yeni projeyle birlikte yılsonunda 3 bin 300 konutluk portföyü yöneteceğiz" dedi

De’Longhi EC 850 M tam otomatik kahve makinesi çıktı!

De’Longhi tarafından üretilen EC 850 M tam otomatik kahve makinesi ile evinizde arkadaşlarınızla, iş yerinde konuklarınızla leziz bir kahvenin tadını çıkarabilir, günün stresinden ve yorgunluğundan arınabilirsiniz

BESAdan 850 konutluk dev proje atağı Haberi

BESAdan 850 konutluk dev proje atağı

Yaklaşık 40 yıldan bu yana hayata geçirdiği projelerle kaliteli yaşama imza atan Besa Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci ve Kent İncek Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Işık arasında imzalanan sözleşmeyle İncek'e kurulacak dev proje "Kent İncek"in ilk adımı atıldı. İmza töreninde konuşan Salih Bezci, Başkent Ankara'nın tüm gözde yerleşim merkezlerinde BESA projeleri hayata geçirdiklerini, yatırımlarını Ankara'nın yeni yaşam merkezi İncek'e taşıyacaklarını vurgulayarak, "Uzun yıllar iş hayatına kolaylık sağlayan iş merkezlerinin yanında, yaşam standartlarını yükselten konutları da hayata geçiriyoruz. Yeni yaşam alanları sunmak, konuttan ötesini en kaliteli şekilde vermek için çalışıyoruz. 'Kent İncek' projesi de BESA'nın sürdürdüğü kalite anlayışının yansıdığı bir proje olacak" dedi. 



5 farklı tip konut 


Bezci, Kent İncek ile Ankara'ya yeni bir proje daha kazandıracak olmanın mutluluğunu...