15 / 05 / 2024

BESAŞ ArGe Merkezi açılış

BESAŞ ArGe Merkezi açılış

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü arasında imzalanan protokolle, Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi ’nde yaptırılan BESAŞ Ar-Ge Merkezi, Ekim ayı sonunda faaliyetlerine başlayacak.

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi kuruldu! 

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından kuruldu.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

İş dünyası sosyal ofisi sevdi!

Ankara’nın en gözde ofis projesi olan Besa Kule İş Merkezi'nde, işten bunalarak nefes almak isteyenler, kulenin altını çevreleyen sosyal mekanlara inerek iş performanslarını artırıyor.

BESA Grup İncek'teki ilk konut projesine başladı!

Yaklaşık 50 yıldan bu yana Başkent Ankara’da çok sayıda proje konut ve iş merkezi projesine imza atan BESA Grup, İncek’teki ilk konut projesi için çalışmaları hızlandırdı.

Ankaralılar Çukurambar'da daha fazla buluşacak!

Ankara’da lokasyonu, özel mimarisi ve sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerle iş dünyasının seçkin isimlerini bir araya getiren Besa Kule İş Merkezi’nde şu sıralar tatlı bir telaş var.

Besa Kule İş Merkezi Ankara'ya değer katacak!

Ankara’da sosyal yaşamın yeni gözde merkezi Çukurambar, zengin ve farklı marka karmasını bünyesinde barındıran Besa Kule İş Merkezi ile değerini artıracak; daha fazla kişinin buluşma noktası olacak.

Ankara Çukurambar, Besa Kule İş Merkezi ile değerini artıracak!

Ankara’da sosyal yaşamın yeni gözde merkezi Çukurambar, zengin ve farklı marka karmasını bünyesinde barındıran Besa Kule İş Merkezi ile değerini artıracak; daha fazla kişinin buluşma noktası olacak.

Besa Kule İş Merkezi dev firmaların tercihi oldu!

İş dünyası için oldukça değerli olan Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü kesişiminde inşa edilen Besa Kule İş Merkezi, hem lokasyonu hem de sunduğu imkanlarla dev firmaların tercihi oldu.

BESA Grup'tan Ankara'ya Kent İncek projesi!

Yaklaşık 40 yıldan bu yana hayata geçirdigi projelerle kaliteli yasama imza atan BESA Grup, Ankara'nın yeni gözde yerleşim merkezi İncek'te 54 dönüm arazi üzerinde 850 adet konut inşa edecek.

BESA'dan 850 konutluk dev proje atağı!

BESA Grup, Ankara'nın gözde yerleşim merkezi İncek'te 54 dönüm arazi üzerinde 850 adet konut inşa edecek. Kent İncek projesinde, 5 farklı tipte lüks konut bulunuyor.

Besa Kule'de ticari komşuluk başlıyor!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Haziran 2015'te sahiplerine teslim etmeye hazırlandıkları Besa Kule İş Merkezi'nde ticari komşuluk geleneğini başlatacaklarını, bunun için hazırlandıklarını belirtti.

BESAŞ ArGe Merkezi açılış Haberi

BESAŞ ArGe Merkezi açılış


Bursa’yı sağlıklı bir geleceğe taşırken, eğitime desteklerini de sürdüren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Uludağ Üniversitesi (UÜ) Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek ile birlikte Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi’nde yapımı devam eden BESAŞ Ar-Ge Merkezi’nde incelemelerde bulundu.


Büyükşehir Belediyesi ile Uludağ Üniversitesi’nin örnek projelere imza atmaya devam ettiğini söyleyen Başkan Altepe, “Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BESAŞ ekmek fabrikası ile Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü arasında imzalanan protokolle Uludağ Üniversitesi kampüsünde yaklaşık 1000 metrekare kapalı alanda bir tesis yapılıyor. Burada unlu mamullerle ilgili ar-ge çalışmaları ve üretimler yapılacak” dedi.

Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Uludağ Üniversitesi’nin örnek bir tesisi bünyesine katmış olacağını belirterek, Bursa’da yine bir ilke imza atmanın sevincini duyduklarını söyledi.




Bursa Büyükşehir...