29 / 04 / 2024

BESAŞ Ar-Ge Merkezi Ekim sonunda açılacak!

BESAŞ Ar-Ge Merkezi Ekim sonunda açılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü arasında imzalanan protokolle, Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi ’nde yaptırılan BESAŞ Ar-Ge Merkezi, Ekim ayı sonunda faaliyetlerine başlayacak.




Bursa’yı sağlıklı bir geleceğe taşırken, eğitime desteklerini de sürdüren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Uludağ Üniversitesi (UÜ) Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek ile birlikte Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi’nde yapımı devam eden BESAŞ Ar-Ge Merkezi’nde incelemelerde bulundu.


Büyükşehir Belediyesi ile Uludağ Üniversitesi’nin örnek projelere imza atmaya devam ettiğini söyleyen Başkan Altepe, “Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BESAŞ ekmek fabrikası ile Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü arasında imzalanan protokolle Uludağ Üniversitesi kampüsünde yaklaşık 1000 metrekare kapalı alanda bir tesis yapılıyor. Burada unlu mamullerle ilgili ar-ge çalışmaları ve üretimler yapılacak” dedi.

Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Uludağ Üniversitesi’nin örnek bir tesisi bünyesine katmış olacağını belirterek, Bursa’da yine bir ilke imza atmanın sevincini duyduklarını söyledi.




Bursa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön