02 / 05 / 2024

Besaş

Besaş

Bursa’da 30 yılı aşkın süredir süt ve süt ürünlerini sağlıklı, kaliteli ve ekonomik sunarak, fiyatta denge unsuru olma özelliğini sürdüren BESAŞ, ürün satış noktalarını da modernize ediyor.

Bursa kendi havayolu şirketini kurdu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştirakilerinden Burulaş ve Besaş kendi havayolu şirketini kurdu...

Bodrum The Bo Viera projesinin yeni etabı yüzde 25 peşin 12 ay vadeyle satışta!

Besa Holding tarafından Bodrum'un en güzel koyunda inşa edilen The Bo Viera projesinin yeni etabına özel yüzde 25 peşin 12 aya varan vadeyle satışa çıktı.

Besa Holding'ten Bodrum'a dev yatırım! The Bo Viera projesi bu yıl tamamlanıyor!

Besa Holding tarafından toplamda 300 milyon dolarlık yatırımla yapılan The Bo Viera projesi Bodrum’un incisi Gündoğan’da yükseliyor. 

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Besa Şehircilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Şehircilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çınar, Kerem Ereke ve Murat Erçağ ortaklığında kuruldu.

Kent İncek'te yaşam başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Besa Grup tarafından başkent Ankara’nın gözde yerleşim yerleri arasında yer alan  İncek’te 54 dönüm arazi üzerine inşa edilen 604 konutlu Kent İncek projesinde yaşam başladı. İşte detaylar...

Besa Yastim Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Besa Yastim Yapı Anonim Şirketi Bağcılar'da Safa Acar tarafından kuruldu.

Oktay Kaynarca’dan Besa Grup The BO Viera’ya tam not!

Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, Besa Grup’un Bodrum’da inşa ettiği The BO Viera’ya tam not verdi...

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Besa Grup İstanbul projelerine odaklandı!

Gayrimenkulden enerjiye, bilişimden turizme farklı sektörlerde faaliyet göstermeye devam eden başkent Ankara’nın önemli şirketleri arasında yer alan Besa Grup, yeni projelere odaklandı.

Besa Home Proje Geliştirme İnşaat Otomotiv Bilişim Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Home Proje Geliştirme İnşaat Otomotiv Bilişim Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Selim Ağca tarafından kuruldu.

The BO Viera'da yaşam Temmuz'da başlıyor!

Besa Grup tarafından Bodrum Gündoğan'da hayata geçirilen The Bo Viera'da ilk etap teslimi Temmuz'da yapılacak. Projede villa fiyatları 575 bin Euro'dan başlıyor. 

Şule Alp, BESA Pazarlama Direktörü oldu!

BESA Grup'un satış ve pazarlama koordinatörlüğünü yapan Şule Alp Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararla Pazarlama Direktörü oldu.

Besa Havuz İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Havuz İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Öveç tarafından kuruldu.

Besaş Haberi

Besaş

Bursa’nın ekmek ihtiyacının yüzde 20’sini karşılayan, yıllar içinde kendisini güçlendirerek sürekli büyüyen ve çok farklı içerik ve zenginlikle donatılmış ekmekler üretmenin yanında süt ve süt ürünlerinde de önemli bir marka haline gelen BESAŞ, ürün satış noktalarını da çağın gereklerine uygun hale getiriyor. Ürün çeşitliliğinin her geçen gün artırılmasının yanında daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefleyen BESAŞ, yeni bayii açılışlarının yanında mevcut bayilerde de modernizasyon çalışmalarına hız verdi. Tüm satış noktalarının çağın gereklerine uygun, modern ve en önemlisi hijyenik olması amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında Beşevler Küçük Sanayii Kooperatifi ve BESAŞ arasındaki protokolle yapılan modern Küçük Sanayii BESAŞ Satış Noktası da hizmete alındı.


Vatandaşların alışverişin yanında oturup, çayını yudumlayacağı, dinleneceği mekanlar olarak tasarlanan yeni satış noktaları vatandaşların da beğenisini kazanıyor. Mevcut eski satış...