28 / 04 / 2024

beşçeşmeler dönüşüm projesi

beşçeşmeler dönüşüm projesi

Beşçeşmeler Dönüşüm Projesi’ni bölge esnafının onayına sunan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a, bölge esnafı oy birliği ile destek verdi. Dönüşüm için yeni yılda çalışmaların başlaması hedefleniyor.

Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yüzde 70'i tamamlandı! İşte 776  konutluk dev projede son durum!

Beykoz’un ilk kentsel dönüşüm projesi olan Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yapımı yüzde 70’e yaklaştı. İşte söz konusu kentsel dönüşüm projesi ile ilgili son dakika detayları...

Ekrem İmamoğlu'ndan Karanfilköy dönüşüm projesi eleştirilerine yanıt!

İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş Karanfilköy’de yürüttükleri kentsel dönüşüm projesi için düzenlenen kura töreninde, eski Şehircilik Bakanı olan rakibi Murat Kurum’u isim vermeden eleştirdi. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 863 konutluk dönüşüm projesi geliyor!

Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Sarıgöl'e 863 yeni konut inşa edilecek.

Kocaeli Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesine ikinci erteleme!

Kocaeli'de hayata geçirilecek olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesine bir erteleme kararı daha alındı. Projenin ihalesi 6 Eylül'e ertelendi.

Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 6. etabın ilk harcı döküldü!

Türkiye’de kamu tarafından başlatılan ve her anlamda modern güvenli kent beklentisini karşılayan tek uygulama olan Osmangazi Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, etap etap büyüyerek umutları ve hayalleri gerçeğe dönüştürüyor.

Ankara Kalecik'e kentsel dönüşüm projesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara'nın Kalecik ilçesinde, kentsel dönüşüm projesi kapsamında 12 hektarlık alana eski Ankara evlerinin inşa edileceğini belirtti. 

Zeytinburnu Beştelsiz'de 137.5 milyon TL'lik dönüşüm başlıyor!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Zeytinburnu Beştelsiz Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Turgut Müteahhitlik ile 137 milyon 500 bin TL'ye imzalandı.

Nevşehir Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın büyük önem verdiği ve 'Türkiye'nin örnek kentsel dönüşüm projesi olacak' diye açıkladığı 1. Etabı içinde bulunan hak sahipleri görüşmeler yapılıyor.

Beşikdüzü Kentsel Dönüşüm Projesi'nin iptali istendi!

Trabzon’da Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesin'nin ardından Beşikdüzü Kentsel Dönüşüm Projesi'nin de iptali istendi. Konu Büyükşehir Belediye Meclisinde önümüzdeki günlerde karara bağlanacak.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için görüşmeler başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Mamak'ta hayata geçirilecek Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın başkanlığında görüşmeler başladı.

Antakya Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeler imzalanıyor!

Antakya Belediyesi Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sözleşmeler imzalanıyor.

Emek-Aksaray Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeler imzalanıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının son sürat sürdüğü Antakya'da, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında sözleşmeler imzalanıyor.

beşçeşmeler dönüşüm projesi Haberi

beşçeşmeler dönüşüm projesi


Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçenin tarihi semti Beşçeşmeler esnafı ile bir araya geldi. Başkan Kılıç’ın yanı sıra, Beşçeşmeler Esnaf Kültür Sanat Eğitim Derneği (BEKSED) Başkanı Nevzat Eren ve çok sayıda esnafın katıldığı toplantıda, proje ile ilgili geniş kapsamlı sunum yapıldı. Hazırlanan projeye göre,  Maltepe sahil dolgu alanı, Maltepe Tren İstasyonu, Tarihi Beşçeşmeler Meydanı, Maltepe Merkez Meydanı’nı kapsayan ve 11 bölümden oluşan bir dönüşüm süreci öngörülüyor. Bölgeler halinde başlanacak dönüşüm projesinin tamamlanmasının ardından, bölgenin Avrupa standartlarında, yeşil ile insanın buluştuğu, çocuklar için oyun alanlarının olduğu, tarihi dokusunu yaşatan çağdaş bir kent meydanına dönüşmesi hedefleniyor.


DÖNÜŞÜM 2017 YILINDA


Proje sunumunun ardından konuşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Her meydanın bir hikayesi var, dünyada 500’den fazla meydanı inceleyerek projemizi hazırladık. Tarihi Beşçeşmeler Meydanımızı...