22 / 05 / 2024

beşgen eğitim mobilyaları

beşgen eğitim mobilyaları

Beşgen, Toro Öğrenci Sırası ile eğitim sektöründe öğrenci sırası çizgisini değiştiriyor. Beşgen eğitim grubunda yer alan, tasarımı ile farklılaşan Toro Öğrenci Sırası eğitim sektörüne modern bir soluk getiriyor...

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yücel tarafından kuruldu.

Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı, kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı kapsamında genç istihdamını desteklemek amacıyla yaklaşık 1 milyon gence fırsat sağlanacak. Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı: Kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

2023-2024 Eğitim Yılı için KYK Burs ve Öğrenim Kredisi Başvuruları Ne Zaman? Başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın (GSB) KYK yurtlarına dair son açıklamaları sonrasında öğrenci burslarına olan ilgi arttı. Ön lisans ve lisans öğrenci adayları için üniversiteler kapılarını yeniden açtı. Özellikle başka bir şehirde eğitim gören öğrenciler bu tarihleri merakla araştırıyor.

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Şenok tarafından kuruldu.

Atmaca Eğitim Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Atmaca Eğitim Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Fethi Yılmaz Sezer tarafından kuruldu.

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Oasis Proje Eğitim Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oasis Proje Eğitim Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ersel Erdin tarafından kuruldu.

Analiz Test Çevre Sağlığı Ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Analiz Test Çevre Sağlığı Ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selehattin Baydemir ve Haşim Gençbay ortaklığında kuruldu. 

Uludağ Sarıalan Eğitim Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden Uludağ’ın her mevsim cazibe merkezi olmasına yönelik projelerine bir yenisini ekliyor. Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Sarıalan Eğitim Merkezi, çok yakın bir zamanda gençlerin hizmetine sunulacak.

Lidart Eğitim Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lidart Eğitim Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Tekin ve Reza Molk Areı ortaklığında kuruldu. 

Mesar Eğitim Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mesar Eğitim Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta Rıza Esen, Mehmet Göçen ve SAYGIN Şahin ortaklığında 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Levendler Denizcilik Eğitim Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Levendler Denizcilik Eğitim Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Demet Genç, Şamil Genç, Zeki Genç ve Alpaslan Yıldız ortaklığında kuruldu.

Bingöl'e 100 yataklı sporcu kamp eğitim merkezi yapılacak!

Bingöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, yaptığı açıklamada, 4 bin 920 metrekare arsa, 4 bin 400 metre kapalı alandan oluşacak 100 yataklı modern Sporcu Kamp Eğitim Merkezi ihalesinin yapıldığını söyledi.

beşgen eğitim mobilyaları Haberi

beşgen eğitim mobilyaları


Eğitim mobilyaları alanında Türkiye’nin öncü markası Beşgen, Toro Öğrenci Sırası ile eğitim sektörüne modern bir soluk getiriyor. Eğitim sektöründe öğrenci sırası çizgisine ve sınıf mobilyası ergonomisine yeni bir anlam yükleyen, 2012 Design Turkey “İyi Tasarım Ödülü” sahibi Toro Öğrenci Sırası, bedene uyumlu ergonomik formu ile eğitimin kalitesinin artmasına destek olmayı hedefliyor.


Eğitim ve ofis mobilyası markası Beşgen, Toro Öğrenci Sırası ile eğitim sektöründe öğrenci sırası çizgisini değiştiriyor. Beşgen eğitim grubunda yer alan, tasarımı ile farklılaşan Toro Öğrenci Sırası, bedene uyumlu ergonomik formu ve güçlü ayak yapısıyla, teknik detayları kaliteyle birleştiriyor.


Kalitenin, sağlamlığın ve ergonominin ön planda tutulduğu Toro Öğrenci Sırası’nın göze hitap eden tasarımında, akışkan, estetik ve modern çizgiler dikkat çekiyor. Design Turkey 2012’de “İyi Tasarım Ödülü”ne layık görülen Toro Öğrenci...