21 / 05 / 2024

Beşgen

Beşgen

Beşgen, Toro Öğrenci Sırası ile eğitim sektöründe öğrenci sırası çizgisini değiştiriyor. Beşgen eğitim grubunda yer alan, tasarımı ile farklılaşan Toro Öğrenci Sırası eğitim sektörüne modern bir soluk getiriyor...

Beşgen, Carve Koleksiyonu ile beğeni topluyor!

Eğitim ve ofis mobilyası markası Beşgen, minimalist ve zamansız bir ürün grubu olarak tasarlanan Carve Koleksiyonu ile yönetici ofislerini stil sahibi ve fonksiyonel kılmayı hedefliyor.

Evlenecek gençlere müjde! TOKİ ucuz konutlarının yüzde 20’si gençlerin olacak

TOKİ’nin eli ile inşa edilecek olan 500 bine yakın ucuz konutun % 20'si gençlere ayrılacak. Her beş ucuz konuttan biri gençlerin olacak. İşte detaylar…

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı!

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı. Açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da katıldı.

Gençlerin alacağı ilk evin beşte birini devlet ödeyecek!

Ülkemizin bu zor günlerinde özellikle gençler ve ilk kez konut sahibi olacaklar için çok önemli bir düzenleme hayata geçti. İşte detaylar...

Genç inşaat mühendislerine yaratıcılık ve tecrübe eğitimi!

DİYARBAKIR İnşaat Mühendisi Odası (İMO) yöneticileri, Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileriyle bir araya gelerek, tecrübe ve yaratıcılık konusunda eğitim verdi.

Ortahisar, Akçaabat ve Beşikdüzü'nde kat artışına ret!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi, Ortahisar, Beşikdüzü ve Akçaabat'tan gelen kat artırımı taleplerini reddetti. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, komisyon kararlarına ret oyu verdi.

Akiş GYO, enerji verimliliği danışmanlığı hizmeti alacak!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Akbatı AVYM için enerji verimliliği danışmanlığı hizmeti alması hakkında hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Akiş GYO, Beşgen İnşaat Elektrik Klima Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş.'den enerji verimliliği danışmanlığı hizmeti alacak.

Yalova'nın yeni Gençlik Merkezi açılışa gün sayıyor!

Yalova Gençlik Merkezi Müdürü Osman Gül, Yalova Lisesi’nin arka bahçesinde bulunan alana iki katlı ve modern mimari ile inşa edilen Gençlik Merkezi’nin on beş güne kadar açılışının planlandığını söyledi.

Beşiktaşlı Dusko Tosic İstanbul'da ev arıyor!

Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'nden transfer ettiği futbolcu Dusko Tosic ev arıyor. Uzun süredir otelde kalan yıldız futbolcu yeni evi için İstanbul'u tırım tırım geziyor.

Ankara'daki beşgen MİT kampüsü 2017'de tamamlanacak!

MİT için Ankara Etimesgut'ta, ABD Savunma Bakanlığı Pentagon'unkine benzer beşgen bir kampüs yapılacak. MİT'in Yenimahalle'deki kampüs alanını terk ederek, 2017 yılında Etimesgut'taki bölgeye yerleşmesi planlanıyor.

Çilek mobilyalarla uyumlu aksesuarları ile beğeni topluyor!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, mobilyalarıyla uyumlu aksesuarlarıyla da beğen topluyor. Son olarak, satışa sunduğu müzik çalar, formula oyun koltuğu ve soundmax kulaklığıyla, çocuk odalarında eğlenceye tam gaz devam ediyor.

Beşir Kara: Turizmde gençlerin talebini karşılayacak yatırımlar yapılmalı!

Türkiye'nin dünya çapında büyüyen bir turizm ülkesi olduğunu ifade eden Mika Tur Yönetim Başkanı Beşir Kara, “Bu gelişimi devam ettirecek bir nesil yetişiyor. 90’lı yıllarda doğanlar gezmeyi çok seviyor" dedi

DASK gençlerin görüşüne önem veriyor!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu’nun, beş yıldır düzenlediği kısa film yarışmaları büyük ses getiriyor. DASK Koordinatörü Güngör, “Duyarlılığı artırmak için gençlerin bakış açısına önem veriyoruz” dedi.

DASK genç bakışlara önem veriyor!

DASK, beş yıldır düzenlediği kısa film yarışmaları büyük ses getiriyor. DASK Koordinatörü İsmet Güngör, “Deprem ve zorunlu deprem sigortası ile ilgili duyarlılığı artırmak için gençlerin bakış açısına büyük önem veriyoruz” dedi.

Beşgen Haberi

Beşgen


Eğitim mobilyaları alanında Türkiye’nin öncü markası Beşgen, Toro Öğrenci Sırası ile eğitim sektörüne modern bir soluk getiriyor. Eğitim sektöründe öğrenci sırası çizgisine ve sınıf mobilyası ergonomisine yeni bir anlam yükleyen, 2012 Design Turkey “İyi Tasarım Ödülü” sahibi Toro Öğrenci Sırası, bedene uyumlu ergonomik formu ile eğitimin kalitesinin artmasına destek olmayı hedefliyor.


Eğitim ve ofis mobilyası markası Beşgen, Toro Öğrenci Sırası ile eğitim sektöründe öğrenci sırası çizgisini değiştiriyor. Beşgen eğitim grubunda yer alan, tasarımı ile farklılaşan Toro Öğrenci Sırası, bedene uyumlu ergonomik formu ve güçlü ayak yapısıyla, teknik detayları kaliteyle birleştiriyor.


Kalitenin, sağlamlığın ve ergonominin ön planda tutulduğu Toro Öğrenci Sırası’nın göze hitap eden tasarımında, akışkan, estetik ve modern çizgiler dikkat çekiyor. Design Turkey 2012’de “İyi Tasarım Ödülü”ne layık görülen Toro Öğrenci...