03 / 05 / 2024

Beşikaş Ihlamur Parkı imar planı

Beşikaş Ihlamur Parkı imar planı

Geçtiğimiz aylarda demir panellerle çevrilen ve içine Seba inşaat tarafından içerisinde konut projesi planlandığı açığa çıkmasıyla tartışma konusu olan Beşiktaş’taki Ihlamur Parkı’nda zafer, Ihlamur Parkı Dayanışmasının çevrecilerin oldu.

Antalya'da milli park alanına beş yıldızlı otel yapma talebi! Bakanlığa resmen başvuru yapıldı!

Erkan Güral’ın şirketi NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Anonim Şirketi,  Antalya’da “milli park alanı”nda beş yıldızlı otel işletmek için Bakanlığa başvuruda bulundu.

Beşiktaş, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı!

2020-2021 yılında şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş Kulübü, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı.

Westfields Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Westfields Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beşikaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Westfield Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Beşikdüzü Erdal Kutoğlu Parkı yeniden ihaleye çıktı!

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde Arap bir yatırımcıya satıldığı iddia edilen daha sonra mahkeme tarafından yürütmeyi durdurma kararı verilen Şehit Üsteğmen Erdal Kutoğlu Parkın içerisinde bulunduğu alanın satışı için bugün yeniden ihaleye çıktı.

Trabzon Beşirli Spor Temalı Park 26 Ekim’de ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Beşirli Spor Temalı Park'ın ihalesini 26 Ekim'de gerçekleştirecek.

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Beşiktaş'ta tescil dışı alana ilişkin imar değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Beşiktaş İlçesi'ndeki park alanına ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıktı..

Beşiktaş Vodafone Park 407 milyona inşa edildi!

Beşiktaş,  Vodafone Park'ın maliyetinin tutarının 407 milyon 47 bin 190 TL olduğu açıkladı.

Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları!

3 milyar dolar yatırım bedeline sahip olan Çekmeköy Park projesi Ali Ağaoğlu imzasıyla Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'ne 8.5 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları 655 bin 460 TL'den başlıyor.

Beyaz Park Topkapı güncel fiyat listesi 2017!

13 katlı beş blok halinde yükselen Beyaz Park Topkapı projesinde 30 Nisan 2018'de teslimler gerçekleşecek. İşte Beyaz Park Topkapı güncel fiyat listesi 2017...

Kadıköy Park Residences Cadde'de 5 yıl vade farksız ödeme fırsatı!

Park Residences Cadde projesi Birleşik Gayrimenkul tarafından dört blok olarak hayata geçirildi. İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Göztepe'de yükselen projede beş yıl vade farksız ödeme imkanı sunuluyor...

Beşiktaş'tan şehit Tunç Uncu'nun ailesine ev!

Beşiktaş Kulübü, İstanbul'da geçen yıl Vodafone Park yakınında gerçekleşetirilen terör saldırısında şehit olan Kartal Yuvası mağazası çalışanı Tunç Uncu'nun ailesine ev hediye etti.

Trabzon Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı'nda son durum!

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi Belediye Meclisi’nin 4 ay önce AVM ve rezidans inşası için projelendirdiği ilçe merkezindeki Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı’nın satışı, bölge idare mahkemesi tarafından durduruldu.

Beşikaş Ihlamur Parkı imar planı Haberi

Beşikaş Ihlamur Parkı imar planı

Geçtiğimiz aylarda demir panellerle çevrilen ve içine Seba inşaat tarafından içerisinde konut projesi planlandığı açığa çıkmasıyla tartışma konusu olan Beşiktaş’taki Ihlamur Parkı’nda zafer, Ihlamur Parkı Dayanışmasının çevrecilerin oldu.


Ihlamur Parkı’nın bulunduğu parselin tamamını park alanı olarak gösteren 1/5000 ölçekli imar planı, 28 Eylül 2016 tarihinde askıya çıkarıldı. Daha önce konut olarak planlanan yerler, yeni planda yeşil alan olarak belirtildi.


Ihlamur Parkı Dayanışmasından yapılan açıklamada “Parkımızı kaybetme endişesiyle geç saatlere kadar parkta bekleyen teyzelerimizle, her daim parkı gözleyen gençlerimizle, Ihlamur Parkı’nı ranta kurban vermemek için sonuna kadar uğraşmaya hazır bizlerle Ihlamur Parkı’nı şimdilik kazandık” ifadeleri kullanıldı.


Ihlamur Parkı Dayanışması, kutlama amacıyla tüm çevrecileri 2 Ekim Pazar günü saat 10.00’da Ihlamur Parkı’na davet ediyor.


BirGün


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı


İstanbul Beşiktaş Abbasağa Mahallesi, Ihlamur Yıldız...