04 / 05 / 2024

beşiktaş arena stadı ne zaman yapılacak

beşiktaş arena stadı ne zaman yapılacak

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile Gençlik ve Spor Bakanlığında bir araya geldi. Çebi'nin, Baykan ile yeni yapılacak stadın izin işlemlerini konuştuğu öğrenildi....

Beşiktaş Müzesi açıldı!

Beşiktaş Müzesi, Kültür ve Turizm Bakanı Avcı'nın da katılımıyla Vodafone Arena'da açıldı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Burası sadece futbol müzesi değil, bir spor tarihi müzesi" dedi.

Beşiktaş'ın yeni müzesi yarın açılıyor!

Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da yer alan yeni müzesinin açılışı yarın saat 11:00'da gerçekleşecek. Açılışa Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın katılması bekleniyor.

Beşiktaş Müzesi cuma günü açılıyor!

Vodafone Arena'da yer alan Beşiktaş Müzesi'nin açılışı 10 Şubat Cuma günü yapılacak. Açılışa, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın da katılması bekleniyor.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatısına onay!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Beşiktaş Vodafone Arena'nın deniz seviyesine göre yüksekliğini arttıran kararı onayladı.

Vodafone Arena’nın yüksekliği 4 metre!

Beşiktaş’ın Stadı Vodafone Arena’nın avam projede onaylanan ölçülere uymadığı ve toplam ‘4 metre’ yükseltildiği belirlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vodafone Arena'nın mimarisine dahlim oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş'ın stadı Vodafone Arena'nın inşaat süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “O statta, özellikle de mimarisinde biraz olsun benim de dahlim oldu” dedi.

Beşiktaş Vodafone Arena'da sona doğru!

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, yapımında sona gelinen Vodafone Arena'nın güvenlik sistemini tanıttı.

Beşiktaş'ın yeni stadyumunun ismi vergiden düşürülecek mi?

Beşiktaş’ın yeni stadına ismini veren şirketler ödedikleri bedelin ne kadarını mali açıdan gider yazabilir? Stada isim vermek sponsorluk mudur reklam mı? Peki ya kombine bilet gider midir? İşte cevapları...

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de 11 Nisan Pazartesi günü Bursaspor ile oynayacağı maçla hizmete girecek yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalarda sona yaklaşılıyor.

Beşiktaş'tan Vodafone Arena açıklaması!

Beşiktaş Kulübü, gün içerisinde çıkan iddiaların ardından Vodafone Arena hakkında açıklama yaptı. Siyah-beyazlı kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle;

Beşiktaş futbolcuları Vodafone Arena'yı ziyaret etti!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, yönetim kurulu üyeleri, futbol takımı ve teknik kadro, yapımı süren yeni statta bir araya geldi. Verilen yemeğin ardından katılımcılar, Vodafone Arena şeklindeki pastayı kesti.

Beşiktaş'tan Vodafone Arena'ya gelen ziyaret taleplerine yanıt!

Beşiktaş Vodafone Arena'yı ziyaret etme yönünde taraftarlardan gelen taleplerle ilgili bir açıklama yaptı. Beşiktaş, Vodafone Arena'yı ziyaret etme yönünde taraftarlardan gelen taleplerin, güvenlik gerekçesiyle karşılanamadığını duyurdu.

Vodafone Arena'da yoğun mesai harcanıyor!

Cumhuriyet Gazetesi yazarlarından olan Hilmi Türkay, Beşiktaş'ın stadı olan Vodafone Arena'yı gezdi. Henüz yapım aşamasında olan stadın çalışmaları hakkında Beşiktaş başkanı Fikret Orman açıklama yaptı.

beşiktaş arena stadı ne zaman yapılacak Haberi

beşiktaş arena stadı ne zaman yapılacak

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, yeni stadın yapımı konusunda, Spor Genel Müdürlüğü ile protokol imzalamadıklarını bildirdi.


Çebi, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile Gençlik ve Spor Bakanlığında bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşmede Çebi'nin, Baykan ile yeni yapılacak stadın izin işlemlerini konuştuğu öğrenildi.


Çıkışta, AA muhabirinin statla ilgili sorusunu yanıtlayan Çebi, "Başkanımız gerekli detayları açıklayacak. İmzalar atılmadı" ifadelerini...