05 / 05 / 2024

beşiktaş belediyesi koronavirüs

beşiktaş belediyesi koronavirüs

Beşiktaş Belediyesi'nden gayrimenkul değerleme uzmanlarının imar dosyalarını inceleme işlerine erteleme yapıldı. İmar işlem dosyalarının inceleme tarihi 6 Nisan'a kadar ertelendi...

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile ilgili konuştu ve bu projenin siyah-beyazlı kulübün geleceği olduğunun altını çizdi. Adalı, projenin imzalarının da sözleşmelerinin de olduğunu belirtti ve seçilir seçilmez tapuların alınacağını söyledi. 

Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 araçlık kapalı otopark kiraya veriliyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Beşiktaş Belediyesi, Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 adet araç kapasiteli kapalı otoparkı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar... 

Şampiyon Galatasaray borsada taraftarlarını üzdü, Beşiktaş ve Trabzonspor hisseleri yatırımcısını sevindirdi

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, mayıs ayında yatırımcısına kaybettirdi. Beşiktaş hisseleri yüzde 10,3, Trabzonspor yüzde 3,5 değer kazanırken, Galatasaray'ın hisseleri yüzde 10,8, Fenerbahçe'nin hisseleri yüzde 7,3 değer kaybetti.

Bakanlıktan flaş karar! Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planı askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul’da Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planlarını askıya çıkardı.

Beşiktaş’taki ‘Gizemli Tünel’in sırrı ortaya çıktı! Yol aniden çökünce boyutu anlaşıldı

İstanbul Beşiktaş'ta yolun aniden çökmesiyle ortaya çıkan gizemli tünelin sırrı ortaya çıktı. Etiler Tamburi Ali Efendi Sokak'ta, ortaya çıkan tünelde ekipler inceleme yaptı ve son durum bilgisi kamuoyuna açıklandı.

Beşiktaş Belediyesi, 2 öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Beşiktaş Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle iki öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Beşiktaş Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Beşiktaş Belediyesi yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik olarak zor günler geçiren komşularına yardım edecek. Faaliyetleri durdurulan işletmelerden kira alınmayacak…

Beşiktaş, Akat Mahallesi'ndeki tesisi 3 yıllığına kiraladı!

Beşiktaş Futbol Yatırımlar Sanayi Ve Ticaret A.Ş, Mülkiyeti Beşiktaş Belediyesi Başkanlığı'na ait olan 2 bin 50 metrekare alanlı yapıyı 3 yıl süreyle kiraladı…

Akatlar No: 1903 resmen Beşiktaş'ın!

Beşiktaş, durumu yılan hikayesine dönen Akatlar No: 1903 isimli sosyal tesiste nihayet mutlu sona ulaştı. Beşiktaş yönetimi, Beşiktaş Belediyesi ile olan sorunları çözerek tesisin devir işlemlerini dün tamamladı...

Beşiktaş Cemevi binası Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne tahsis edildi!

Beşiktaş Belediyesi ve Beşiktaş Cem Kültür Evi ve Sosyal Yardımlaşma Derneği arasında Beşiktaş Cemevi binasının tahsisi için protokol imzalandı. Bina, 10 yıl süreyle Beşiktaş Cem Kültür Evi ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne tahsis edildi.

Beşiktaş Belediyesi uyardı: Tünel, Ortaköy Vadisi’ni yok edecek!

Beşiktaş Belediyesi, Dolmabahçe Tüneli projesinin Ortaköy Vadisi’nin ekolojik yapısını yok edeceğine ve trafiği kilitleyeceğine dikkat çekerek yeni bir düzenleme yapılmasını talep etti.

Beşiktaş'ta kaçak kafeteryaya ruhsat verildi iddiası!

Beşiktaş Belediyesi'nin mülkü firari FETÖ’cü İhsan Kalkavan’a ait olan kaçak kafeteryaya ruhsat verdiği iddia edildi. 

Beşiktaş Karanfilköy kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Akatlar Mahallesi'nde bulunan Karanfilköy mevkisini kentsel dönüşüm alanı ilan etti. Konu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'nda görüşüldü.

beşiktaş belediyesi koronavirüs Haberi

beşiktaş belediyesi koronavirüs

Beşiktaş Belediyesi, COVİD-19 virüsünün yayılmasını engellemek adına ve toplum sağlığı düşünülerek, gayrimenkul değerleme uzmanlarının imar işlem dosyalarını inceleme taleplerinin ertelendiğini duyurdu. 

Beşiktaş Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan duyuruya göre; gayrimenkul değerleme uzmanlarının imar işlem dosyalarını inceleme talepleri 6 Nisan'a kadar ertelendi.

Beşiktaş Belediyesi'nden yapılan açıklama şu şekilde: 

Gayrimenkul Değerleme Uzmanlarının Dikkatine!

Gayrimenkul değerleme uzmanlarının imar işlem dosyalarını inceleme talepleri,
COVİD-19 virüsünün yayılımını sınırlandırmak adına toplum sağlığı açısından 06.04.2020 tarihine kadar ertelenmiştir.

Beşiktaş Belediyesi
İmar ve Şehircilik...