27 / 04 / 2024

Beşiktaş büro fiyatları

Beşiktaş büro fiyatları

İstanbul 10. İcra Dairesi; Beşiktaş Türkali Mahallesi, Ihlamurdere Caddesi ile Mecit Ali Sokağı 'nın kesişiminde yer alan binadaki büroları 5 Kasım 2014 tarihinde satışa çıkarıyor

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

Mints Suits Beşiktaş lansmana özel yüzde 5 indirimle satışta! Yeni proje! 

Mints Suits ALB-UGR Group imzasıyla İstanbul Beşiktaş'ta hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel yüzde 5 indirimle satışlar başladı. Peki Mints Suits Beşiktaş projesinde konut fiyatları ne kadar? 

Dijitsu Büro Tipi Mini Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

Mini buzdolaplarını ister evinize ister işyerinizde kolayca kullana bilirsiniz. Mini buzdolabı için fiyat araştırması yapanlar bu habere hemen bakın.  Peki Dijitsu Büro Tipi Mini Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı!

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı. Açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da katıldı.

Beşiktaş ve Kadıköy’den ev almak isteyenler için büyük fırsat!

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Goldştayn, "Bu fiyatlar Kadıköy ve Beşiktaş’ta ev sahibi olmak için büyük fırsat. Son 5 yılda yüzde 30’un üzerinde değer kazanan bu iki ilçede bu fiyatları 1 yıl sonra görmemiz imkansız" dedi...

Beşiktaş'ta en çok 2+1 daireler aranıyor!

Emlakjet Beşiktaş ilçe analizini yayınlandı. Beşiktaş'ta en ekonomik semtler açıklandı. En uygun ev fiyatları Sinanpaşa, Gayrettepe ve Abbasağa mahallelerinde bulunuyor. Bölgede en çok kiralık ev ve 2+1 daire aranıyor.

Emlak vergisinde en büyük artış Beşiktaş ve Beylikdüzü’nde!

Emlak vergisinde yapılan zamlar bazı bölgelerde yüzde 600'ü bile aştı. En fahiş zamlar ise beşiktaş ve Beylikdüzü’nde yapıldı. Emlak vergisindeki aşırı artışlara itiraz edilebilecek.

Maltepe, Beşiktaş, Ataşehir ve Büyükçekmece'de dönüşüm başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, şehrin CHP'li belediyeleri Maltepe, Beşiktaş, Ataşehir ve Büyükçekmece'nin bazı mahallelerinde kentsel dönüşümün önünü açan imar planlarını onayladı.

Beşiktaş Kulübü Şan Ökten Tesisleri'nin yıkımı başladı!

Beşiktaş Kulübü Şan Ökten Tesisleri'nin yıkım işlemi kulüp başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla başladı. Beşiktaş'ın efsane isimlerinden Şan Ökten için hazırlanan video gösterimiyle başlayan törende Ökten'in ailesi de yer aldı.

Beşiktaş Yooistanbul satılık daire fiyatları!

Say Yapı imzasıyla İstanbul Beşiktaş Ortaköy'de yükselen Yooistanbul projesi toplam 120 konuttan meydana geliyor. Beşiktaş Yooistanbul satılık daire fiyatları 8 bin 500 dolar ile 11 bin 500 dolar arasında değişiyor.

Yooistanbul Residence Beşiktaş fiyatları!

Yooistanbul Residence Beşiktaş fiyatları 950 bin dolardan başlayarak değişiyor. 120 daireden meydana gelen Yooistanbul Residence Beşiktaş projesinde daire teslimleri 2016 yılının sonunda yapılıyor...

Beşiktaş Kulübü Gerede'de tesis kuracak!

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Beşiktaş Kulübü'nün Gerede'de tesis kurmaya karar verdiğini bildirdi. Allar, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile kulüp asbaşkanı Deniz Atalay'ın bölgede yeniden incelediğini belirtti.

Yooistanbul Rezidans Beşiktaş ev fiyatları!

Yooistanbul Rezidans Beşiktaş ev fiyatları 950 bin dolardan başlayarak değişiyor. Yooistanbul Rezidans Beşiktaş projesi 5 katlı 11 blokta toplam 120 adet daireden meydana geliyor...

Beşiktaş büro fiyatları Haberi

Beşiktaş büro fiyatları

İstanbul 10. İcra Dairesi; Beşiktaş Türkali Mahallesi, Ihlamurdere Caddesi ile Mecit Ali Sokağı'n kesişiminde yer alan binadaki büroları satışa çıkarıyor. 18 büroda İş Bankası A.Ş'nin Ihlamur Şubesi, geri kalan kısımlarında da Sevinç Dershanesi faaliyet gösteriyor. 


İhalesi; 5 Kasım 2014 tarihinde İstanbul 10. İcra Müdürlüğü Kalemi'nde açık artırma suretiyle yapılacak.




İhale ilanı:


GM.SATIŞ 

10. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2013/4799E


T.C. İSTANBUL 10. İCRA DAİRESİ


2013/4799 ESAS


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


TAŞINMAZIN L ARIN


Özellikleri : Satışa konu İstanbul ili Beşiktaş ilçesi ,Türkali MahallesiJhlamurdereCaddesi ile Mecit Ali Sokağıkesişiminde, Ihlamurdere caddesinden 46 kapı numaralıtapuda 322 Ada, 18 Parselde kayıtlı, 121 m2 alanlı bodrum+zemin+asma+5 normal katlı betonarme karkas tarzda inşa edilmiş "asma katı olan yedi katlı kargir apartman" vasfındaki kat mülkiyetine tabi...