29 / 04 / 2024

Beşiktaş icradan ev satışı

Beşiktaş icradan ev satışı

İstanbul Beşiktaş'ta Levent Mahallesi'nde yer alan 299 metrekare yüzölçümlü bahçeli kargir ev 8 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı.

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Beko'dan Beşiktaşlılar Günü'ne özel 800 TL indirim fırsatı! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Beko Beşiktaşlılar Günü'ne özel seçili TV alımlarında küçük ev aletlerinde 800 TL indirim kampanyası başlattı. İşte Mart 2022 fiyat listesi... 

Beşiktaş'ta 12 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

İstanbul 10. İcra Dairesi Beşiktaş Rumeli Hisarı Mahallesi'nde yer alan dükkanı 12 milyon TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Beşiktaş'ta 20 milyon TL'ye icradan satılık lokanta!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Bebek Mahallesi, 1259 ada 137 parselde yer alan turistik nitelikli lokantayı 20 milyon TL'ye satıyor...

Beşiktaş'ta 11.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş Arnavutköy'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 11 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Beşiktaş'ta 33 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş ilçesi, Arnavutköy mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 33 milyon TL olarak belirlendi.

Beşiktaş’ın eski yıldızı Dusco Tosic eşine 19 milyon liralık ev aldı!

Beşiktaş’ın eski yıldız ismi Dusco Tosic eşi Jelena Karleusa ile arasındaki buzları eritmek için kesenin ağzını açtı. Sırp futbolcu, eşine barışma hediyesi olarak Sırbistan’da 2 buçuk milyon euro’luk bir villa satın aldı.

Beşiktaş'ta 35 milyon TL'ye icradan satılık ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş Bebek'te bulunan bahçeli evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 35 milyon TL olarak belirlendi.

TÜRSAB'ın Beşiktaş genel merkez binası 100 milyon TL'ye icradan satışta!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, TÜRSAB'ın Beşiktaş'ta yer alan genel merkez binasını 100 milyon TL'ye icradan satışa çıkardı...

Beşiktaş ve Kadıköy’den ev almak isteyenler için büyük fırsat!

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Goldştayn, "Bu fiyatlar Kadıköy ve Beşiktaş’ta ev sahibi olmak için büyük fırsat. Son 5 yılda yüzde 30’un üzerinde değer kazanan bu iki ilçede bu fiyatları 1 yıl sonra görmemiz imkansız" dedi...

Beşiktaş'ta 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan boğaz manzaralı daire vasıflı gayrimenkul 7 milyon 840 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Beşiktaş'ta 5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumeli Hisarı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 8 Nisan 2019 olarak açıklandı.

Beşiktaş'ta 6.6 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Arnavutköy Mahallesi ve Bebek Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 6 milyon 660 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Beşiktaş icradan ev satışı Haberi

Beşiktaş icradan ev satışı

İstanbul Beşiktaş'ta Levent Mahallesi'nde yer alan 299 metrekare yüzölçümlü bahçeli kargir ev 8 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 


TAPU KAYDI : İstanbul ili, Beşiktaş İlçesi., Levent Mahallesi., Ada / Parsel :914/480., Yüzölçüm: 299,00 m²., Ana Taş. Nitelik : BAHÇELİ KARGİR EV niteliğindeki taşınmaz üzerindeki'' Diğer Konusu: KENTSEL SİT ALANI İÇİNDE KALMAKTADIR.İSTANBUL III NUMARALI KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 18/05/2009 Tarih, 6424 Yevmiye Beyanı''Şerhi ve bunlara bağlı hak ve yükümlülükleri ile birlikte satışına dair, İstanbul 1. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin 2017/337 Esas, 2017/525 Karar Sayılı ilamı gereğiihale edilecektir.

İMAR DURUMU : Dosyada Mevcut Bilirkişi Raporunda; '' Dava dosyası içeriğinde bulunan, Beşiktaş Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 20.04.2015 tarihli ve 1641 sayılı yazısında; ‘’Beşiktaş İlçesi, Levent Mahallesi, Beyaz Karanfil Sokak,...