03 / 05 / 2024

beşiktaş mahmutbey metro hattı

beşiktaş mahmutbey metro hattı

Beşiktaş – Mahmutbey metro hattının ilk etabı olan Mecidiyeköy – Mahmutbey bölümü için ihalenin Mayıs ayı sonuna kadar yapılacağı açıklanmıştı. İhale için Cuma günü süre doluyor. Mecidiyeköy – Mahmutbey metro hattı için haberimize bakın...

Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri belli oldu! 

Özak GYO tarafından Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalara 2023 yılına ilişkin değerleme raporları yayımlandı. Peki Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri ne kadar oldu? 

Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri belli oldu! 

Özak GYO Beşiktaş'ta yer alan 5 adet parsel ile Mahmutbey'de yer alan 4 parselinin değerlerini açıkladı. Peki Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

İşte Kabataş-Mahmutbey Metro Hattı’nın konut değerleri!

Endeksa, ilk aşamada Mecidiyeköy-Mahmutbey etabının hizmete gireceği Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı’ndaki konut değerlerini paylaştı...

Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy Metro Hattı inşaatı işçilerinden eylem!

İBB tarafından yapımı süren Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy Metro Hattı inşaatında çalışan işçiler yüklenici firmadan maaşlarını alamadıklarını iddia ederek eylem yaptı.

Beşiktaş Metrosu'nun açılışı gecikebilir!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, metro kazısı çalışmalarında tarihi buluntular bulunan Beşiktaş istasyonunda incelemeler yaptı. İstasyonun tarihi kalıntılar nedeniyle gecikerek açılacağını belirtti.

Beşiktaş'a açık hava müzesi kurulacak!

Beşiktaş'ta Kabataş-Mecidiyeköy–Mahmutbey metro hattı kazılarında ortaya çıkan ve İstanbul’da ilk Türklerin izleri olarak yorumlanan kurgan tipi mezarlar için açık hava müzesi kurulacağı açıklandı. 

Beşiktaş’a arkeoloji müzesi geliyor!

Metro kazısında bulunan bulgular, istasyon açıldıktan sonra istasyon içinde ve Beşiktaş Meydanı'nda yapılacak olan 2 farklı müzede sergilenecek.

Kabataş Mahmutbey Metro Hattı inşaatında son durum!

İnşaatı süren Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Kağıthane-Mahmutbey Metro Hattı’nın Kağıthane İstasyonu’nda bulunan köprülerinin tüm beton imalatları tamamlanarak son tabla beton da döküldü.

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nda son durum!

Kabataş - Beşiktaş - Mecidiyeköy - Mahmutbey Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı toplamda 19 istasyondan oluşacak. 

Beşiktaş-Mahmutbey Metro inşaatında kaza!

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki metro inşaatı şantiyesinde yer altında çalışan Caferi Tayyar Derdiyok'un ayağına taş düştü. Derdiyok'un yaralandığı olayın ardından şantiyeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda son durum!

Bağcılar ile Kabataş arasını 32 dakikaya indirecek olan Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro hattında sona yaklaşıldı. 2018 yılının son aylarında açılması planlanan metronun 4'te 3'lük bölümü tamamlandı.

Beşiktaş-Sarıyer Metro Hattı ihalesi 27 Haziran'da!

2 semt arasını 22 dakikaya indirecek olan Beşiktaş-Sarıyer Metro Hattı ihalesi 27 Haziran 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Kabataş-Beşiktaş metro hattı inşaatı protesto edildi!

Cihangir Park Forumu, Beyoğlu Kent Savunması ve Beşiktaş Kent Dayanışması, Kabataş-Beşiktaş metro hattı inşaatı için Fındıklı Parkı’nı kapatan Alarko Holding’i protesto etti.

beşiktaş mahmutbey metro hattı Haberi

beşiktaş mahmutbey metro hattı


Mecidiyeköy – Mahmutbey metro hattının altyapı ihalesinin Mayıs ayında yapılacağı açıklanmıştı. Söz konusu açıklamaya göre, ihale için süre 31 Mayıs 2013 Cuma günü doluyor. Mecidiyeköy – Mahmutbey metro hattı, Beşiktaş – Mahmutbey metro hattının ilk etabı. Toplamda 19 istasyondan oluşacak metro hattı Beşiktaş'tan başlayacak. Daha sonra buradan Balmumcu'ya gidecek olan hat Mecidiyeköy'e varacak. 


25 kilometrelik uzunlukta olacak metro projesinin 2.4 milyar TL'ye mal olması bekleniyor. Beşiktaş -  Mahmutbey metro hattının tamamlanması için hedeflenen tarih ise 2017. 



Şebnem...