03 / 05 / 2024

beşiktaş özak 2013 değerleme raporu

beşiktaş özak 2013 değerleme raporu

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, kendisine bağlı ortağı Arstate Turizm Paz. ve Tic.A.Ş portföyünde bulunan Beşiktaş arsasının 2013 yılına ait gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Özak GYO, Beşiktaş Balmumcu projesinin ruhsatını aldı!  Yeni proje!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Beşiktaş projesi yapı ruhsatı hakkında açıklama yaptı.

Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri belli oldu! 

Özak GYO tarafından Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalara 2023 yılına ilişkin değerleme raporları yayımlandı. Peki Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri ne kadar oldu? 

Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri belli oldu! 

Özak GYO Beşiktaş'ta yer alan 5 adet parsel ile Mahmutbey'de yer alan 4 parselinin değerlerini açıkladı. Peki Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Beşiktaş Rumelihisarı'ndaki riskli alana ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı (Akat) Mahallesi 24.07.2013 Tarihli ve 28717 Sayılı Resmi Gazetede Yayımlanarak İlan Edilen Riskli Alana İlişkin İmar Planlarına Askı İtirazları Kapsamında Yapılan 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Balmumcu Mahallesi'nde Şirketimizin mülkiyetinde yer alan 5 adet parsele ilişkin 27 Eylül 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Beşiktaş Rumelihisarı Mahallesi'ndeki riskli alana ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı (Akat) Mahallesi 24.07.2013 tarihli ve 28717 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak ilan edilen Riskli Alana ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Özak GYO Beşiktaş arsasının değeri belli oldu!

Özak GYO, İstanbul Beşiktaş'ta yer alan arsasına ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Beşiktaş arsasının değeri ne kadar oldu?

Özak GYO Beşiktaş arsası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO'nun İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Balmumcu Mahallesi'nde mülkiyetinde yer alan 5 adet parsele ilişkin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Özak Gayrimenkul'den Beşiktaş ve Göktürk'e iki yeni proje!

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, Capital dergisine verdiği röportajda "Beşiktaş, Göktürk ve Antalya’daki projelerimizi hayata geçireceğiz. Beşiktaş’ta otel projesi olacak, Göktürk’de de konut projesi yapacağız" dedi.

Özak GYO Beşiktaş arsa değerleme raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamaya göre, Özak GYO Beşiktaş arsa değerleme raporunu yayınladı.

Özak GYO'nun Beşiktaş projesine onay çıktı!

Beşiktaş Balmumcu’da, Özak GYO’nun 8 bin 349 metrekare alan üzerine projelendirdiği otel ve rezidansa İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nden onay çıktı.

Özak, Beşiktaş'taki arsasının 2015 değerlemesini yayınladı!

Özak GYO İstanbul İli Beşiktaş İlçesi'nde Şirketimizin mülkiyetinde yer alan 198 no.lu parsel ve bağlı ortaklığımız Arstate Turizm Paz.ve Tic.A.Ş. mülkiyetinde yer alan 4 adet parsele ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Özak GYO Beşiktaş'taki 5 adet parselin değerleme raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Beşiktaş'taki 5 adet parselin değerleme raporunu yayınladı. Özak GYO tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor

beşiktaş özak 2013 değerleme raporu Haberi

beşiktaş özak 2013 değerleme raporu


Özak GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz bağlı ortaklığı Arstate Turizm Paz. ve Tic.A.Ş portföyünde bulunan Beşiktaş Arsa (150-151-199-197 Parsel)  ve Şirketimiz portföyünde bulunan 198 parsel ile 

ilgili 2013 yılına ait değerleme raporu ek'te bilgilerinize sunulmuştur.


Tasarruf sahiplerine ve kamuoyunun bilgilerine sunarız.


Beşiktaş arsasının değerleme raporu için