27 / 04 / 2024

beşiktaş stadının inşaatı

beşiktaş stadının inşaatı

İspanyol oyuncu, resmi twitter hesabından, “Güzel şehir İstanbul’u çok özledim. Beşiktaş’ın yeni stadyumu bitince gelmek istiyorum. Bu heyecanı yaşamak istiyorum” diyerek Siyah-Beyazlılar’ı unutamadığını bir kez daha gösterdi....

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı'nın ihale teklifleri inceleniyor!

Beşiktaş'ın yeni yapılacak olan Vodafone Arena Stadı'nın kaba inşaatı için gerçekleştirilen stat ihalesinde teklifler alındı, mali konularda detaylı inceleme yapmak için toplantı ileri bir tarihe ertelendi....

Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor. Ön talebi toplanan proje için inşaat alanında tabelalar asıldı...

Bu yıl 7 stadın inşaatı tamamlanacak!

Türkiye'de inşaatı biten ve yenilenen 32 stadın toplam kapasitesi 1 milyona yaklaştı. Hazır hale getirilen statlar futbol severleri ağırlamayı bekliyor. 

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor!

Ordu'da, UEFA standartlarında inşa edilen Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor. Projenin kısa sürede hizmete açılması hedefleniyor.

Yeni Adana Stadı'nın inşaatında son aşamaya gelindi!

UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni Adana Stadı'nın inşaatı tamamlanıyor. Stadın koltuk renkleri ve sayısı da belli oldu.

Bernabeu Stadı’nın inşaatına koronavirüs engeli!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle olağanüstü halin devam ettiği İspanya'da, Bernabeu Stadı’nın inşaatı durdu.

Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta bitecek!

Şampiyonlar Ligi finalinde maç oynanacak Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta tamamlanacak. Üstü kapatılacak stat için 150 milyon TL harcama yapılacak. 

Gümüşhane Stadı'nın inşaatına 2020'de başlanacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gümüşhane Dernek Federasyonu (GÜDEF) tarafından düzenlenen organizasyonda Gümüşhane Stadı'nın inşaatına 2020'de başlanacağını duyurdu.

Göztepe Stadı'nın inşaatı hızla ilerliyor!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Göztepe'nin yeni stadının inşaatının durdurulduğu dair çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Sepil, stat inşaatın hızla devam ettiğini açıkladı. 

Ankara Eryaman Stadı'nın inşaatında son durum!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna Ankara Eryaman Stadı'nın inşaatını inceledi...

Doha Uluslararası Halife Stadı'nın inşaatı tamamlandı!

2022 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak Katar'ın başkenti Doha'da inşa edilen Uluslararası Halife Stadı'nın inşaatı tamamlandı.

Konya Meram'daki katlı otoparkın inşaatı başladı!

Konya Meram Son Durak’ta hayata geçirilen 640 araçlık otoparkın inşaatı başladı. Proje 3 bodrum kattan oluşacak.

Rize Hemşin Hükümet Konağı'nın inşaatı başladı!

İl Özel İdaresi'ne ait olan 1.850 metrekare arsa alanı üzerine inşa edilecek Rize Hemşin Hükümet Konağı'nın inşaatına başlandı. Binanın Temmuz 2018'de hizmete açılması bekleniyor.

Kahramanmaraş Canlı Hayvan Borsası'nın inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Canlı Hayvan Borsası'nın inşaatı tamamlanıyor.

beşiktaş stadının inşaatı Haberi

beşiktaş stadının inşaatı


Siyah-Beyazlılar’ın eski yıldızı Guti Hernandez’in Beşiktaş’a olan sevgisi bitmek bilmiyor.


İspanyol oyuncu, resmi twitter hesabından, “Güzel şehir İstanbul’u çok özledim. Beşiktaş’ın yeni stadyumu bitince gelmek istiyorum. Bu heyecanı yaşamak istiyorum” diyerek Siyah-Beyazlılar’ı unutamadığını bir kez daha gösterdi. Guti Hernandez, ayrıldığı günden bu yana twitterdan her fırsatta Kartal’a olan sevgisini dile...