16 / 05 / 2024

Beşiktaş Travel bjk

Beşiktaş Travel bjk

Beşiktaş JK, resmi seyahat sitesi Beşiktaş Travel’i basın toplantısında tanıttı. Taraftarlara indirimli seyahat hizmetleri sunmak amacıyla kurulan Beşiktaş Travel’in kulübe platform üzerinden yıllık 1 milyon TL gelir sağlayacağı belirtildi.

Beşiktaş'ta kripto para davası!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği, satışa sunulan coinleri spor kulübüne aitmiş gibi satan bjk-coincom sitesi hakkında dava açtı. 

Ahmet Nur Çebi Beşiktaş'ın 34. başkanı oldu!

Beşiktaş Kulübünün dün gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulunda Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların yeni başkanı seçildi. BJK Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi’nde yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda 8 bin 529 geçerli oyun 5 bin 9’unu Ahmet Nur Çebi aldı.

BJK Beşiktaş İnşaat ve Fikret Orman'a dava!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın sahibi olduğu BJK Beşiktaş İnşaat ve Tic. A.Ş.'nin bir şirkete verdiği 3 milyon 777 bin TL'lik çekin karşılıksız çıkması üzerine Fikret Orman'a dava açıldı.

BJK Beşiktaş İnşaat iksa işleri ihalesi 14 Ağustos'ta!

"BJK Şan Ökten Kamp Ve Eğitim Binası" iksa işleri belli istekliler arasında ihale edilecek. BJK Beşiktaş İnşaat iksa işleri ihalesi 14 Ağustos'ta saat 14.00'de gerçekleşecek.

Beşiktaş Vodafone Arena'ya devlet desteği!

BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ, Vodafone Arena'nın işletme sürecinde kullanılacak makina, teçhizat ve ekipmanlar için yatırım teşvikinden faydalanacak.

Jolly Tur Beşiktaşlı taraftarlara özel maç turları düzenleyecek!

Turizm sektörünün öncü kuruluşu Jolly Tur, sektörde bir ilke imza atarak Beşiktaşlı taraftara özel bir seyahat platformu kurdu. Beşiktaş Travel seyahat platformunda Beşiktaşlı taraftarlara özel maç turları düzenlenecek.

Beşiktaş'tan asansör kazası açıklaması!

BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ'den yapılan açıklamada, yapımı süren Beliktaş Vodafone Arena'da bir işçinin asansör boşluğuna düşerek belinin kırıldığı yönündeki haberin asılsız olduğu bildirildi.

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı'nın son hali böyle!

Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumunda inşaat bugün hücum ağırlıklı gerçekleştiriliyor. İşte Vodafone Arena'nın sosyal paylaşım sitesi Twitter'da paylaştığı o tweet ve BJK Vodafone Arena Stadyumu inşaatının son halini gösteren fotoğraflar...

JOLLY Tur Beşiktaşlı taraftara özel seyahat platformu kurdu!

JOLLY Tur, sektörde bir ilke imza atarak Beşiktaşlı taraftara özel bir seyahat platformu kurdu. Beşiktaş JK işbirliği ile hayata geçirilen BeşiktaşTravel seyahat platformunda Beşiktaşlı taraftarlara özel maç turları düzenlenecek.

Beşiktaş taraftarlara özel seyahat platformu kurdu!

Jolly Tur, Beşiktaşlı taraftara özel bir seyahat platformu kurdu. Beşiktaş JK ile yapılan işbirliği ile hayata geçirilen BeşiktaşTravel seyahat platformunda Beşiktaşlı taraftarlara özel maç turları düzenlenecek.

Beşiktaş Travel, düzenlenen imza töreniyle hayata geçirildi!

Beşiktaş JK, resmi seyahat sitesi Beşiktaş Travel’i basın toplantısında tanıttı. Taraftarlara indirimli seyahat hizmetleri sunmak amacıyla kurulan Beşiktaş Travel’in kulübe platform üzerinden yıllık 1 milyon TL gelir sağlayacağı belirtildi.

Beşiktaş’ın yeni stadı ömrünü 100 yıla çıkarıyor!

Türkiye’ye ilk kez endüstriyel zemin sistemlerini getirerek ilklere imza atan İnterfiks firması, Beşiktaş’ta yapımı devam eden Vodafone Arena Stadı BJK İnönü Stadyumu’nda yalıtım işlerini üstlendi.

Akatlar Spor ve Kültür Merkezi Beşiktaş'ın oldu!

Akatlar Spor ve Kültür Merkezi, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün (BJK) oldu. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Akatlar'da bulunan Kültür ve Spor Merkezi'nin Beşiktaş Kulübü'ne devrine ilişkin protokolü imzaladı..

Beşiktaş Travel bjk Haberi

Beşiktaş Travel bjk


Jolly Tur ile iş ortaklığı gerçekleştiren Beşiktaş JK, resmi seyahat sitesi Beşiktaş Travel’i basın toplantısında tanıttı. Taraftarlara indirimli seyahat hizmetleri sunmak amacıyla kurulan Beşiktaş Travel’in kulübe platform üzerinden yıllık 1 milyon TL gelir sağlayacağı belirtildi. 


Jolly Tur ile Beşiktaş JK iş ortaklığı ile kurulan Beşiktaş Travel’in tanıtımı Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen imza törenine Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar katıldı. Beşiktaş’ın resmi seyahat sitesi olan BeşiktaşTravel, taraftarlara seyahat, konaklama, deplasmanda oynanacak karşılaşmalar öncesinde tur hizmetleri ve Jolly Tur bünyesindeki tüm otellerden indirimli kişisel tatil imkanı sunacak. 


Taraftarlar indirimli tatil imkanına kavuşuyor 


Beşiktaş Travel ile markalarını turizm sektöründe de temsil edeceklerini söyleyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “BeşiktaşTravel ile taraftarlarımız indirimli tatil imkanı, yurtiçi...