01 / 05 / 2024

beşiktaşta satılık daireler

beşiktaşta satılık daireler

İstanbul Boğazı’nın Rumeli yakasında yer alan; Şişli, Kağıthane, Beyoğlu, Sarıyer ilçeleriyle komşu olan Beşiktaş'ta 2014 senesinde 4 proje satışa çıkacak. İşte satışa çıkacak o projeler...

Özak GYO Beşiktaş projesi 2013 yılı içerisinde satışa çıkacak!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Beşiktaş'ta aldığı arsada rezidans projesi hayata geçirmeyi planlıyor

Trend Barbaros Residence 2'de yüzde 5 peşin indirimi!

Kasım ayında inşaatı başlanacak Trend Barboras Residence 2'de, 1+1 daireler 190 bin TL dolardan 2+1 teraslı daireler 405 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...

İstanbul'un lüks semtlerinde konut ilanları kontrol edilecek!

Maliye, kiralık ve satılık ilanlarını takibe aldı. İstanbul'daki pilot projeyle ilanda yer alan fiyat ve beyan edilen fiyat karşılaştırılacak.

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Karşıyaka Uluer Suit satılık daire!

Afa İnşaat imzası taşıyan Karşıyaka Uluer Suit satılık daireler 4+1 ve 5+1 şeklinde dizayn ediliyor. Proje İzmir Karşıyaka Bostanlı'da inşa ediliyor. 

Yapıen Bostancı Deluxe satılık!

Toplam 61 adet daireden meydana gelen Yapıen Bostancı Deluxe projesi Bostancı İskelesi'ne beş dakika mesafede inşa ediliyor. Yapıen Bostancı Deluxe satılık daireler için ön talep topluyor.

Aston Firuzköy satılık!

Batı Yapı imzası taşıyan Aston Firuzköy projesinde 291 daire ve 70 dükkan yer alıyor. Aston Firuzköy satılık daireler haberimizin içinde yer alıyor.

İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017!

İstanbul Avrupa Yakası'nda ucuz daire arayanlar için "İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017" başlıklı haberimizde konut projelerini inceledik. Avrupa Yakası'nda daire fiyatları 287 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Bey Rezidans Evleri satılık!

Bey Rezidans Evleri satılık daireler İstanbul Esenyurt’ta inşa ediliyor. Proje Beyler İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler!

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler için kura tarihinin 22 Nisan 2016 gününde yapılacak. Toplam 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru dönemi bitti.

TOKİ Emekli Aksaray Merkez Evleri satılık!

Toplamda 300 adet konut emekliler için satışta olduğu projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Emekli Aksaray Merkez Evleri satılık daireler için kura çekilişi 12 Mayıs 2016'dır.

TOKİ Bilecik Bozüyük satılık daireler!

Başvuru döneminin başladığı Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Bilecik Bozüyük satılık daireler 2+1 şeklinde dizayn edildi.

Avcılar Bizim Evler 6 satılık daireler!

Avcılar Bizim Evler 6 satılık daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. İhlas Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 30 ay vade farkı olmadan taksit imkanı sağlanıyor.

Kayseri Mimarsinan TOKİ satılık daireler!

Kayseri Mimarsinan TOKİ satılık daireler 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Kura satışlarının 6 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşeceği projede başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek.

DKY İnşaat DKY On satılık daireler!

DKY İnşaat DKY On satılık daireler 1,5+1 ve 2,5+1 şeklinde tasarlandı. İstanbul Kağıthane'de yükselen projede kredi ödemelerine teslimden sonra başlanıyor.

Yakacık Hill Kartal satılık daireler!

Yakacık Hill Kartal satılık daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 ara kat dubleks şeklinde tasarlandı. Firma bünyesinde 36 ay vade uygulanan proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

beşiktaşta satılık daireler Haberi

beşiktaşta satılık daireler


1-) İkinci Nissa, 2014'te Beşiktaş'ta!


Nissa İnşaat, Nissa O2 Residence projesinden sonra yeni projesini Beşiktaş'ta hayata geçirecek. Projeye 2014 senesinin ikinci yarısında başlanacak. 


Haziran 2014’te teslimleri yapılacak Nissa O2 projesinin inşaatına da 2011 yılının Ocak ayında başlanmıştı. 


0 212 219 71 11

http://nissainsaat.com/


2-) Özak GYO, 2014'te Beşiktaş arsasını rezidansla değerlendirecek!


Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı da 2014 senesinde Beşiktaş'ta göreceğimiz firmalardan. Özak GYO Beşiktaş projesine 2013 senesinde başlanacaktı. 


Özak GYO Beşiktaş projesi içinde rezidans daireler yer alacak. Henüz netlik kazanmayan Özak GYO Beşiktaş projesi, 2014 senesinde satışa çıkacak projeler arasında. 


Özak GYO Beşiktaş iletişim

0 212 486 36 50

http://www.ozakgyo.com


3-) Emay İnşaat, Beşiktaş'a dönüşüm projesiyle giriyor!


Emay İnşaat da Beşiktaş Bölgesi'ni planları içine katan firmalardan. Emay İnşaat'ın hayata geçireceği projenin toplam arsa alanı 15...