04 / 05 / 2024

besim şişman kimdir

besim şişman kimdir

Türkiye Petrolleri Genel Müdür Vekili Besim Şişman, "Dörtyol civarında rafineri kurmak gibi bir planımız var. Bu rafineri TP'nin stratejik önemini ve ekonomik ağırlığını artıracaktır" dedi.

Tuğba Tuğman kimdir? Tuğba Tuğman ne iş yapar? Tuğba Tuğman eğitimi nedir?

Tuğba Tuğman Kimdir?, Tuğba Tuğman eğitim durumu nedir? Tuğba Tuğman'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tuğba Tuğman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. İşte ayrtıntılar...

Uzunal Cadde Yapı Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunal Cadde Yapı Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Efe Uzunal, Mehmet Şişman ve Murat Üsküdarlı ortaklığında kuruldu.

Axo Petrokimya Elektrik Elektronik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axo Petrokimya Elektrik Elektronik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şişman tarafından kuruldu.

Netal Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Netal Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Hilmi Şişman tarafından kuruldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanını açıkladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan oldu. Peki Vedat Işıkhan kimdir? İşte detaylar!

Besim Tibuk Kimdir? Besim Tibuk mesleği nedir?

Besim Tibuk kimdir Besim Tibuk’un mesleği nedir? Besim Tibuk eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Pablo Alfonso Pastor Muñoz ne iş yapıyor? Pablo Alfonso Pastor Muñoz kimdir?

İspanyol bir iş adamı ve mühendis Pablo Alfonso Pastor Muñoz ne iş yapıyor? Pablo Alfonso Pastor Muñoz kimdir? İşte ayrıntılar...

Altın almalı mıyım, beklemeliyim? İslam Memiş o rakamı işaret ederek uyardı! Bunu yapmayan bin pişman olacak

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala altın piyasasının ne olacağı merak ediliyor. Altın fiyatları araştırılan konular arasında yer alırken Altın uzmanı İslam Memiş ''altın almalı mıyım, beklemeli miyim?'' sorusunu merak edenler için rakam açıklaması yaparak uyardı. Bunu yapmayan çok pişman olacak

Lütfi Yenel Kimdir? Lütfi Yenel ne iş yapmaktadır?

Lütfi Yenel kimdir? Lütfi Yenel’in mesleği nedir? Lütfi Yenel hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Çeker Kimdir? Mehmet Çeker ne iş yapıyor?

Mehmet Çeker kimdir? Mehmet Çeker’in mesleği nedir? Mehmet Çeker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Sıla Azra Seyok Kimdir? Sıla Azra Seyok ne iş yapıyor?

Sıla Azra Seyok kimdir? Sıla Azra Seyok’un mesleği nedir? Sıla Azra Seyok hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Nahit Kiler Kimdir? Nahit Kiler ne iş yapıyor?

Nahit Kiler kimdir? Nahit Kiler’in mesleği nedir? Nahit Kiler hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Zeynep Bodur Okyay Kimdir? Zeynep Bodur Okyay ne iş yapıyor?

Zeynep Bodur Okyay kimdir? Zeynep Bodur Okyay’ın mesleği nedir? Zeynep Bodur Okyay hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

besim şişman kimdir Haberi

besim şişman kimdir

Türkiye Petrolleri (TP) Genel Müdür Vekili Besim Şişman, Hatay'ın Dörtyol ilçesi civarlarında rafineri kurmayı planladıklarını bildirdi.


Şişman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TP'nin 2023 stratejik vizyonu doğrultusunda Türkiye'nin 10 dünya markasından biri olmayı hedeflediklerini ve bu vizyon dahilinde de kamu paydaşları ile yapılacak değerlendirmelerin ardından Hatay Dörtyol civarında bir rafineri kurmak istediklerini söyledi.


Rafinerinin kurulacağı bölgenin Ceyhan limanına yakın olabileceğini anlatan Şişman, bu sayede TP'nin stratejik ve ekonomik öneminin artacağını ifade etti.


TP'nin dünya markası olması hedefinin bir parçası olarak halka arzın da planladığını dile getiren Şişman, "Bu, Türkiye'nin gördüğü en büyük halka arzlardan biri olacak. Şirketi hak ettiği en yüksek değerden piyasaya çıkarmamız lazım fakat petrol fiyatlarının durumu gözönüne alındığında bu süreç hemen olmayacak" dedi.


TP'nin küresel çapta rekabet düzeyinin artırılması için tıpkı...