04 / 05 / 2024

Beşir Açıkça kimdir

Beşir Açıkça kimdir

Beşir Açıkça'nın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Gaziosmanpaşa İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Beşir Açıkça kimdir? Beşir Açıkça bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Serdal Adalı: Beşiktaş'a tarihi bir tapu kazandıracağız!

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, Siyah-Beyazlıların olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Serdal Adalı açıklamasında Beşiktaş'a tarihi bir tapu daha kazandıracaklarını dile getirdi.

Birol Küle Kimdir? Birol Küle ne iş yapıyor? Eğitimi nedir?

Birol Küle'nin kim olduğu ve hangi alanda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasındadır. Birol Küle kimdir nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Prof. Dr. Ahmet Kırman kimdir? Ahmet Kırman nereli?

Şişe Cam'ın yönetim kurulu başkanlığını üstlenen Prof. Dr. Ahmet Kırman kimdir? Ahmet Kırman nereli? İşte ayrıntılar...

Şeref Taşkın kimdir? Ne mezunu?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Taşkın, kimdir? Şeref Taşkın nereden mezun oldu? İşte ayrıntılar...

İpek Kıraç kimdir? İpek Kıraç hangi üniversiteden mezundur?

İpek Kıraç kimdir? İpek Kıraç hangi mesleği yapıyor? İpek Kıraç nereden mezundur? İşte detaylar!

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Orhun Köstem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kordsa Teknik Tekstil A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Orhun Köstem kimdir? Kaç yaşında? Cevdet Alemdar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Orhun Köstem'in eğitim hayatı nasıldı?

Rafael Salinas Martinez de Lecéa kaç yaşında? Rafael Salinas Martinez de Lecéa kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Rafael Salinas Martinez de Lecéa, kaç yaşında? Rafael Salinas Martinez de Lecéa kimdir?

Aile Bakanlığı'ndan suratları beş karışa çeviren açıklama

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan destek ödemesi alan vatandaşların suratını beş karışa çeviren bir açıklama geldi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamanın detayları haberimizde...

Fazlı Kılıç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Serdar Kırmaz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serdar Kırmaz kimdir? Kaç yaşında?   Serdar Kırmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Kırmaz'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Kırmaz'ın hayatına dair merak edilenler.

Tuncer Köklü Kimdir? 

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Tuncer Köklü kimdir? Tuncer Köklü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tuncer Köklü hakkında merak edilenler...

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Beşir Açıkça kimdir Haberi

Beşir Açıkça kimdir

Avukat Beşir Açıkça, 1982 yılında Siirt/Şirvan'da dünyaya geldi. İlk, ortaöğretim ve lise eğitimini İstanbul Gaziosmanpaşa'da tamamladı. 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Açıkça, 2003 yılından beri Gaziosmanpaşa'da eerbest avukatlık yapıyor. 

Aynı zamanda Adalet Bakanlığı'na bağlı Resmi Arabulucusu olan Beşir Açıkça, askerlik görevini 2005 yılında yedek subay olarak tamamladı.

Siirt Vakfı yüksek istişare kurul üyesi ve yönetim kurulu üyesi olan Beşir Açıkça, çeşitli dernek ve cemiyetlerde yöneticilik yaptı. 

Bir dönem Ak Parti İl Gençlik Kolları Hukuk Komisyonu'nda görev alan Beşir Açıkça, daha sonra Gaziosmanpaşa Ak Parti İlçe Teşkilatı Siyasi Hukuki İşler Komisyonunda görev aldıktan sonra 2011 yılında 4. Olağan Kongre İle Birlikte İlçe Yönetim Kurulu Asil Üyeliğine seçilerek, Seçim İşleri Biriminde görev aldı.

Avukat Beşir Açıkça'nın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Gaziosmanpaşa İlçe...