01 / 05 / 2024

Beşir Atalay konut harcamaları

Beşir Atalay konut harcamaları

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, ''Depremin ardından başlayan çalışmalarla şimdiye kadar 3,5 milyar lira fiili harcama yapıldı, konutlarımız tamamlandığında bu rakam 5,5 milyar lirayı bulacaktır'' dedi...

Mints Suits Beşiktaş lansmana özel yüzde 5 indirimle satışta! Yeni proje! 

Mints Suits ALB-UGR Group imzasıyla İstanbul Beşiktaş'ta hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel yüzde 5 indirimle satışlar başladı. Peki Mints Suits Beşiktaş projesinde konut fiyatları ne kadar? 

Çeçen Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çeçen Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli  ile Beşir Çeçen tarafından kuruldu.

Neşe Erberk’in anaokulu açmak için sahte rapor hazırlattığı ortaya çıktı!

Neşe Erberk’in Beşiktaş’ta konut alanında olan anaokulunu açmak için sahte teknik rapor hazırlattığı belirtildi.

Beşir Derneğinin İdlib'de inşa ettirdiği 180 evin inşaatı tamamlandı!

Beşir Derneği tarafından Suriye'nin İdlib şehrinde inşaatı tamamlanan 180 briket eve, ihtiyaç sahibi aileler yerleştiriliyor.

Beşir Derneğinden İdlib'deki 7 bin 500 kişiye briket ev!

Beşir Derneği, Suriye'nin İdlib şehrinde Esed rejimi ve destekçilerinin saldırılarından kaçan 7 bin 500 sivil için briket ev yapıyor.

Sudan'da Beşir ve ortaklarının 4 milyar dolarlık mal varlığına el konuldu!

Sudan'da hükümete bağlı Yolsuzlukla Mücadele Komisyonu tarafından Cumhurbaşkanı Ömer el-Beşir, aile üyeleri ve ortaklarının 4 milyar dolar değerinde mal varlığına el koyduğu açıkladı.

Bilkent Nazende'de 180 aya varan vade fırsatı!

Başkent Ankara'da konut sahibi olmak isteyenlerin ihtiyaçlarına cevap verecek yaşam kalitesi ve konut anlayışı değişti. Şehirde inşaat sektörünün geleceği ise markalı konut projesi yapmaktan geçiyor. Bilkent Nazende bölgenin en çok beğenilen markalı konut projesi oluyor.

Abdulbasıt Hamza'nın 1 milyar 200 milyon dolarlık mal varlığına el konuldu!

Sudan'da hükümete bağlı Yolsuzlukla Mücadele Komisyonu, devrik Cumhurbaşkanı Ömer el-Beşir’e yakın bir iş adamının 1,2 milyar dolar servetine el koydu...

İbrahim Beşir'den esnafın kiralarının ertelenmesi önerisi!

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Trabzon Şube Başkanı İbrahim Beşir, esnafın kiralarının ertelenmesini önerdi.

Atabeyoğulları Turizm Tekstil Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atabeyoğulları Turizm Tekstil Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulgafur Atabey ve Beşir Atabey tarafından kuruldu.

TOKİ Bitlis Beşminare 317 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bitlis İli Merkez İlçesi Beşminare Mahallesi 1. Etap 317 Adet Konut 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Beş banka konut kredi faiz oranlarını indirdi!

Bankaların konut kredisi faiz oranları düşmeye devam ediyor. Kasım ayında beş banka daha konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı...

Onel Telekomünasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onel Telekomünasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Kemal Şahin, Enes Demirtaş, Furkan Demirtaş, Ömer Ünal ve Uğur Çelik ortaklığıyla kuruldu. 

Beşir Atalay konut harcamaları Haberi

Beşir Atalay konut harcamaları

Başbakan Yardımcısı Atalay, Van Anadolu Öğretmen Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen deprem konutları kura çekim töreninde yaptığı konuşmada, Edremit'in yamaçlarında, ''Van Denizi''ne tepeden bakan, çevre düzenlemesi ve sosyal donatılarıyla yeni bir şehrin kurulduğunu söyledi. 

Yeni yerleşim yerlerinde ev sahibi olacaklara bundan sonraki hayatlarında mutluluk dileyen Atalay, Van için acıyı ifade eden 23 Ekim ve 9 Kasım 2011 tarihlerinden bugünlere geldiklerini kaydetti. 

Atalay, depremden sonra Türkiye'de yaşayan 75 milyon insanın ve devletin adeta Vanlı olduğunu bildirerek, yaraların sarılması, depremzedelerin daha rahat hayata kavuşması için başlatılan seferberliğin devam ettiğini dile getirdi. 

Depremde büyük sıkıntılar çeken Vanlıların, kimi taşkınlıklar olsa da büyük bir sabır örneği göstererek kendilerine yardımcı olduğunun altını çizen Atalay, ''Tabii ki çok büyük bir travma yaşandı. Oluşan küçük taşkınlıkları da normal karşılıyoruz....