16 / 05 / 2024

Beşir Ayvazoğlu Rami Kışlası açıklaması

Beşir Ayvazoğlu Rami Kışlası açıklaması

Edebiyatçı, şair ve yazar Beşir Ayvazoğlu yaptığı açıklamada Rami Kışlası'nın bir kültürel kışla olacağını söyledi.

Alp Met İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alp Met İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Cemal Şahin ve Muhammet Burak Şoltoğlu ortaklığında kuruldu.

Vega Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vega Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Bankaslı, İsmail Kale ve Khaled A.M. Kalloub ortaklığında kuruldu.

İstanbul’da kiralar cep yakıyor! Ortalama kiralar 13 bin lirayı aştı! En pahalı ilçe Sarıyer, en ucuz ilçe Silivri!

İstanbul’da kira fiyatları aldı başını gidiyor. Ortalama kira fiyatları 13 bin lirayı aşarken, en pahalı ilçeler arasında Sarıyer, Beşiktaş, Beyoğlu, Kadıköy ve Şişli ilçeleri dikkat çekiyor. Kiraların en ucuz olduğu ilçe ise Silivri.

Beşiroğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşiroğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Beşiroğlu tarafından kuruldu.

Mak And Mab Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mak And Mab Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ahmad Al Darkazanlı ve Beşir Alajatı ortaklığında kuruldu.

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hasan Hüseyin Bozlağan, Mehmet Beşir Erdem ve Poyraz Emre Bingöl ortaklığında kuruldu.

Herton Hotel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Herton Hotel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Fatih'te Beşir Ete tarafından kuruldu.

İstanbul'da 53 adet vakıf gayrimenkulü kiraya veriliyor! Kira stopajından muaf ev, arsa ve işyeri fırsatı! 

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih, Beşiktaş, Beyoğlu, Sarıyer, Eyüpsultan, Sultangazi, Bahçelievler, Bağcılar ve Zeytinburnu ilçelerinde yer alan 53 adet gayrimenkulü kiraya veriyor...

1954 Ayvazlar Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1954 Ayvazlar Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet ayvazoğlu ve Hasan Ayvazoğlu ortaklığında kuruldu.

240 bin dolarlık kripto para vurgununda haciz kararı!

Geçtiğimiz günlerde Binance Türkiye’deki hesabına aktardığı 240 bin dolarının dakikalar içinde buharlaştığını söyleyen Beşir Baran şirkete yönelik haciz kararı aldırdı. 

Çeçen Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çeçen Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli  ile Beşir Çeçen tarafından kuruldu.

Rami Malek California'da lüks malikane satın aldı!

Bohemian Rhopsody filmindeki performansıyla beğenileri toplayan oyuncu Rami Malek, California'da 2.1 milyon dolara lüks malikane satın aldı.

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık 76 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Bahçelievler, Bakırköy, Beşiktaş, Beyoğlu, Esenyurt, Eyüpsultan, Fatih, Kağıthane, Küçükçekmece ve Şişli ilçelerinde bulunan Hazine’ye ait 51 taşınmazı 76 milyon 375 bin 467 TL'ye satıyor...

Beşir Ayvazoğlu Rami Kışlası açıklaması Haberi

Beşir Ayvazoğlu Rami Kışlası açıklaması

Edebiyatçı, şair ve yazar Beşir Ayvazoğlu, tamamlandığında 220 bin metrekarelik kullanım alanıyla İstanbul'un kültür ve sanat alanındaki çekim noktalarından biri haline gelmesi hedeflenen  Rami Kışlası'na ilişkin Anadolu Ajansı muhabirine değerlendirmeler yaptı.

"Kütüphaneler bir kültürün, dolayısıyla kültürü üreten milletin hafızasıdır." diye konuşan Ayvazoğlu, kültürel temellere dayanarak ülkenin geleceğini hazırlayan bu hafızanın sürekli canlı tutulması gerektiğini belirtti.

Toplum yaşamında kütüphanelerin önemine de değinen Ayvazoğlu, şöyle konuştu:

"Kütüphaneler, insanların ve toplumların kendi ülkesinin kültürü, tarihi, hafızası ve dünya kültürüyle temasa geçtiği mekanlardır. Mekanın çok iyi olması, insanları içeri girdikleri zaman dışarı iten değil de kendisine çeken mekanlar olması gerekiyor. Aslında benim arzuladığım, kütüphane olarak projelendirilip inşa edilmiş kütüphanelerdir. Bildiğiniz gibi Türkiye'deki kütüphaneler genelde eski binaların dönüştürülmesi suretiyle vücuda getiriliyor. Bu Rami Kışlası da eski bir mekanın dönüştürülmesi...