18 / 05 / 2024

besni Tekel Depoları yerine ne yapılacak

besni Tekel Depoları yerine ne yapılacak

Yenikent’te yıllardır atıl vaziyette duran Tekel Depoları için Besni Kaymakamlığı harekete geçti. Atıl vaziyette ki depoların yerine içerisinde anfi tiyatro, kapalı olimpik havuz, gençlik merkezi gibi çok sayıda bölümün olacağı Sosyal alan oluşturulacak.

Amasya Taşova TOKİ Konutları'nın inşaatı tamamlanıyor!

Amasya Taşova'da Tekel depoları ile Kapalı Spor salonu arasında, 158 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi yapım işi kapsamında yapılan 500 takvim günü içinde tamamlanması planlanan TOKİ konutları inşaatı sürüyor.

Adıyaman Besni'de kentsel dönüşüm 2017'de başlıyor!

Adıyaman Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, "kentsel dönüşüm çalışmalarında da sona geldiklerini müjdeledi. Kentsel dönüşüm programımızda da artık fiiliyat aşamasına gelmiş durumdayız. Niyetimiz 2017 yılında kazmayı vurup bu çalışmaları başlatmak" dedi.

Kartal Cevizli Tekel Fabrikası üniversite mi oluyor?

İstanbul Kartal'da bulunan eski Cevizli Tekel Fabrikası'nın arazisi CHP'li belediyenin ve halkın park olsun talebine rağmen, eski AKP'li bakanın Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu için vakıf üniversite alanına dönüştürüldü.

Besni'de 4. Etap TOKİ konutları için başvurular başladı!

Adıyaman'ın Besni ilçesinde yapımı devam eden 4. Etap TOKİ konutları için başvurular başladı.

Lisanslı yediemin depoları yönetmeliği 2016!

Lisanslı yediemin depoları yönetmeliği, 23 Ağustos 2016 tarihinde 29810 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmeliğin tam metni..

Manisa Gölmarmara'nın su depoları yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, eski depoların yenilenmesi için başlattığı proje kapsamında Gölmarmara’daki su depolarını yenilemeye başladı.

Adıyaman Besni'de yol genişletme çalışmaları sürüyor!

ADIYAMAN'ın Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Gölbaşı yolu üzerinde yapım ve bakımı devam eden yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.

Manisa'daki su depoları yenileniyor!

MASKİ’nin ilçedeki çalışmaları hakkında bilgi alan Nohutçu, ilçede bulunan içme suyu depolarının yenileme çalışmalarını denetledi .

Saraylım Tarım Soğuk Hava Depoları'nda Alarko Carrier tercih edildi!

İklimlendirme sektörünün öncü firması Alarko Carrier, Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nde hizmete giren Saraylım Tarım Soğuk Hava Depoları Tasnif ve Paketleme Tesisleri’nin iklimlendirmesini sağlıyor.

İşadamı Hicabi Zengin, Besni'de ilkokul yaptırıyor!

Besni'de okul taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren Hicabi Zengin tarafından Besni'ye bağlı Aşağı Söğütlü köyüne 4 derslikli ilkokul yapımı inşaat aşamasında devam ediyor.

Batman'da Tekel'e ait hangarların satışında belirsizlik yaşanıyor!

Tekel’e ait tekstil kentteki hangarlar ile taşınmazlara henüz çözüm bulunmadığını söyleyen İbrahim Halil Kırşan; “Formül bulamadık. Böyle giderse tesisler eğitim yuvasına gidebilir” dedi.

Batman'daki tekel hangarları ve gayrimenkullerin ihaleleri iptal edildi!

Batman Tekel gayrimenkullerin de aralarında bulunduğu Kozluk ve Sason’daki hangar ile taşınmaz mallar ihalesi yine gerçekleşmedi. Batman’daki tesislere 8 firma talipli oldu.

Buğra Müh.İnş.ve İnş.Malz.Mak.Elek. Mad.Mob.Tur.Tekel Ür.ve Sigara Paz. İm.İth.İhr.Tic.ve Sn.Ltd.Şti.İst.Şb açıldı!

Buğra Müh.İnş.ve İnş.Malz.Mak.Elek. Mad.Mob.Tur.Tekel Ür.ve Sigara Paz. İm.İth.İhr.Tic.ve Sn.Ltd.Şti.İst.Şb, Necati Şahin Şube Müdürlüğü'nde 7 Nisan'da Kadıköy'de açıldı.

besni Tekel Depoları yerine ne yapılacak Haberi

besni Tekel Depoları yerine ne yapılacak

Yenikent’te yıllardır atıl vaziyette duran Tekel Depoları için Besni Kaymakamlığı harekete geçti. Atıl vaziyette ki depoların yerine içerisinde anfi tiyatro, kapalı olimpik havuz, halı saha, tenis kortu, gençlik merkezi gibi çok sayıda bölümün olacağı Sosyal alan oluşturulacak.


Adı “Besni Sosyal Kampüs” Olacak


Yenikent’teki atıl vaziyette bulunan Tekel Depolarının yeri için dev bir proje hazırlanıyor. Besni Kaymakamlığı tarafından hazırlanan proje ile içerisinde anfi tiyatro, kapalı olimpik havuz, halı saha, tenis kortu, gençlik merkezi, panel ve gösteri salonu gibi çok sayıda bölümün bulunacağı sosyal alanlar oluşturulacak. Proje ile Yenikent’e büyük bir sosyal alan yaratılmış olacak.


Besni Kaymakamı Çağlayan Kaya, buranın değerlendirilmesi için proje hazırlıklarına başladıklarını söyledi. Kaymakam Kaya, adı “Besni Sosyal Kampüs” olacak olan yere ait ayrıntıların önümüzdeki günlerde açıklanacağını ifade etti.


Türkiye’nin En Gözde...