01 / 05 / 2024

Best Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Best Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Best Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed A.D. Alshaikhkhalil ve Sami Naser M Alsubieh tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 7 Haziran'da kuruldu

Best Gold İç Dış Ticaret Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Best Gold İç Dış Ticaret Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Beylikdüzü’nde Ata Haddadghabel ve Davut çelik ortaklığında tarafından kuruldu.

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hayati Gürel tarafından açıldı.

Best Of Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Of Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Nadjıb Touat tarafından kuruldu.

First Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

First Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Civan Tuncel tarafından kuruldu.

Best Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Best Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi Bahçelievler'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Topal, Ömer Faruk Başer ve Rıdvan Yasin Altay tarafından kuruldu.

Best House Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best House Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Iltifat Aliyev tarafından kuruldu.

Best Holiday Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Holiday Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Naıf Okla ve Bilal Deniz ortaklığında kuruldu. 

HY Proje başarı grafiğini Best Point’te sürdürecek!

HY Proje A.Ş’nin başarılı gayrimenkul satış uzmanları Mebuskent’teki başarı grafiğini şimdi Best Point’te sürdürecek.

Nef, Best Bussiness Awards'ta ödül aldı!

İnovasyonları ile sektörü ilklerle tanıştıran gayrimenkul sektörünün yenilikçi markası Nef, son olarak İngiltere’nin en prestijli ödüllerinden Best Bussiness Awards’da “En İyi İnovasyon” kategorisinin birincisi oldu.

Best Of Investment Yatırım Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Of Investment Yatırım Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Maher Melato, M.B. Abdulwahab Elghandour tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu.

Best Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Best Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi, Cavit Yalçınkaya, Levent Ülgün, Emir Özel tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Temmuz'da Levent Plaza'da kuruldu.

BEST Gayrimenkul Fuarı ilk kez kapılarını açacak!

TÜRKİYE'NİN en büyük fuar organizasyonu markalarından biri olan Bileşim, gayrimenkul sektörünün önemli firmalarını bir araya getirecek yepyeni bir fuar düzenliyor. BEST Gayrimenkul Fuarı ilk kez kapılarını açacak...

Best Gayrimenkul Fuarı ertelendi!

Best Gayrimenkul Fuarı ileri bir tarihe ertelendi. BİLEŞİM Yayıncılık tarafından organize edilen fuar, 2-25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecekti. Best Gayrimenkul Fuarı ile ilgili gelişmeleri Emlakkulisi.com'dan takip edebilirsiniz.

Best Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Best Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Best Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed A.D. Alshaikhkhalil ve Sami Naser M Alsubieh tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 7 Haziran'da kuruldu. Best Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü arsa arazi bina konut ofis işyeri otel tesis gibi gayrimenkullleri almak satmak kiralamak kiraya vermek yurtiçi ve yurtdışında pazarlama ve aracılık faaliyetlerinde bulunmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Best Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Zeytinburnu, Telsiz Mahallesi, Seyitnizam Caddesi, Zambak Sokak, No:3 D...