05 / 05 / 2024

Best Futura Mega Project

Best Futura Mega Project

Marmara Park “En İyi Alışveriş Merkezi” kategorisinde MIPIM Ödülü’nü kucakladı

Iglo Architects, MIPIM Awards 2016 finallerinde!

Iglo Architects tarafından tasarlanan ICI Fabrika ve Yönetim Binası, mimarlığın Oscar’ı olarak kabul edilen MIPIM Awards 2016’da “Best Futura Project” kategorisinde finale kalma başarısını gösterdi.

Mega Dönüşüm Yapı Denetim Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Dönüşüm Yapı Denetim Anonim Şirketi Ayşe Tuğba Kurt tarafından 300 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Eyüp'te kuruldu.

Bursa mega inşaat projeleriyle şekillenecek!

Bursa'nın kentsel dönüşümün arifesinde olduğunu dile getiren İMSİAD Başkanı Mescioğlu, söz konusu dönüşümün mega inşaat projesi ciddiyeti ile ele alınması gerektiğini ifade etti.

Turgay Tanes: Mega projeler Anadolu Yakası'nın kaderini değiştirecek!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, mega projelerle Anadolu Yakası'nın kaderinin değişeceğini, 3 yıl sonra çok ciddi geliri olanların bile Bağdat Caddesi'nde ev almakta zorlanacağını öngörüyor.

Mega projeler devam edecek mi?

Emlak piyasasında büyük spekülasyonlara yol açan mega projelerde işler karıştı. Seçim vaadi olarak geçmiş yıllarda açıklanan projelerin akıbeti ne oldu?

Seçim sonuçları mega projeleri etkileyecek mi?

Türkiye, 13 yılda özellikle ekonomide elde ettiği kazanımları heba etmeden yoluna devam etmek istiyor. Özellikle mega projelerin ve 100'üncü yıl hedeflerinin sekteye uğramadan sürmesi gerekiyor.

Türkiye'nin mega projeleri ard arda açıldı!

Dünya ülkelerinin krizle boğuştuğu dönemlerde bile Türkiye yatırımda frene basmadı. Mega projeler birbiri ardına tamamlanarak hizmete açıldı. Bunlar yapılırken sosyal devlet politikaları unutulmadı. Ekonomide 'yerli devrim' için çalışmalar hızlandırıldı.

Ataköy Mega Yat Limanı için ruhsat alındı!

DATİ Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kıran: "Mega Yat Limanı projesi için Bakırköy Belediye Başkanı'nın inşaatın gerçekleştirildiği alanla ilgili 'belediyeye ruhsat müracaatında bulunulmadığı' şeklindeki sözleri gerçeği yansıtmıyor" dedi.

Mega Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mega Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik ve Mimarlık Limited Şirketi, Orhun Recep Pehlivan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Eyüp, Nişanca Mahallesi'nde kuruldu.

İşte Türkiye'nin mega projeleri!

Türkiye'nin ekonomik kalkınmasına öncülük eden mega projeler bir bir devreye giriyor. Toplam büyüklüğü 100 milyar doları aşan Mega projeler kentlerin çehresini değiştirirken, Yeni Türkiye'nin de sembolleri haline geldi.

Mega Yol Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mega Yol Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Çelik tarafından 80 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Mayıs'ta Esenyurt, Mevlana Mahallesi'nde kuruldu.

Mega projelere takip sistemi geliyor!

Seçimden sonra ekonomide kartlar yeniden karılacak. Ekonomik Sosyal Konsey değişirken, mega projelere takip sistemi gelecek ve bakanlıklar ile üst kurullar birleştirilecek.

Mega Teknik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mega Teknik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İrfan Görür tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta Başakşehir, Kayaşehir Mahallesi, Botanik Sokak'ta kuruldu.

Best Futura Mega Project Haberi

Best Futura Mega Project



İstanbul/Hamburg/Cannes, 15 Mart 2013 – Yönetmekte olduğu 185 alışveriş merkezi ile Avrupa pazar lideri olan ECE Grubu, başarısını iki MIPIM Ödülü birden kazanarak taçlandırdı.   


2012 yılı Ekim ayında açılan Marmara Park, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen ve dünyanın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden sayılan MIPIM Ödülleri’nde bu yıl juri ve katılımcıların oylarıyla “En İyi Alışveriş Merkezi Ödülü” ne layık görüldü.   


ECE Grubu, Stuttgart’taki Milaneo projesi ile de “Best Futura Mega Project” dalında ödül aldı.  

ECE Grubu CEO’su Alexander Otto, Marmara Park’ın kazandığı ödül ile ilgili olarak “Bu anlamlı ödül, yaptığımız işin kalitesinin onaylanmasıdır. Bu anlamda projenin gerçekleştirilmesinde katkısı olan tüm ekibimize ve mimarlarımıza teşekkür ediyorum” diyerek mutluluğunu dile getirdi.   


DWS üst düzey yöneticilerinden Hermann Wüstefeld ise,  “MIPIM Ödülü, bizim için alışveriş...