15 / 05 / 2024

Beta Tasarım Plan Proje İnşaat adres

Beta Tasarım Plan Proje İnşaat adres

Beta Tasarım Plan Proje İnşaat Turizm Tekstil ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kadir Özdemir, Necdet Çalışkaner tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Şubat'ta kuruldu.

Antakya Koruma Amaçlı İmar planı masada! Bina tasarımına kadar tüm detayları içeriyor!

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Vekili Birol İnceciköz, Antakya Koruma Amaçlı İmar Planı’nın istişare toplantısına katılarak, bölgenin tarihi ve kültürel kimliğinin mekanla birleştiği imar planı çalışmalarının, Türkiye Tasarım Vakfı işbirliğinde tamamlandığını açıkladı.

Sönmez Plan Proje Tasarım Ürün Uygulama Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmez Plan Proje Tasarım Ürün Uygulama Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Ali Mintaş tarafından kuruldu. 

Diyarbakır Çermik Kentsel Tasarım Projesi görüşüldü!

Çermik Termal Turizm Planı ve Kentsel Tasarım Projesi"nin tanıtım toplantısı yapıldı. Diyarbakır Çermik ilçesi Kaymakamı Nazlı Demir, “Sahip olduğumuz doğal ve kültürel değerlerin hak ettiği değeri görmesiyle Çermik orta vadede önemli bir cazibe merkezi haline gelecek." diye konuştu...

Kars’ın koruma amaçlı imar planı ve kentsel tasarım projesi yapılacak!

Kars Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından Kars merkezde koruma amaçlı imar planı ve kentsel tasarım projesi yapım işi için danışmanlık hizmeti alınacak.

Gen Mimari Tasarım Plan Proje Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gen Mimari Tasarım Plan Proje Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Aygen Taşkıran Özdemir tarafından kuruldu...

Gebze'ye Tasarım Vadisi kurulacak!

Resmi Gazete yayınlanan 2018-2020 Tasarım Stratejisi ve Eylem Planı’na göre Gebze'de Tasarım Vadisi kurulacak. Vadi kapsamında yapılar kurularak tasarımcıların ve sanayinin etkileşim içerisinde faaliyet göstermeleri sağlanacak.

Jevvi Plan Kentsel Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Jevvi Plan Kentsel Tasarım Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hulusi Aksoy tarafından kuruldu.

Karakalem Plan Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik Yapı Endüstrisi San. Ve. Tic. Ltd. Şti kuruldu!

Karakalem Plan Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik Yapı Endüstrisi San. Ve. Tic. Ltd. Şti 50 bin TL sermaye ile bugün Gülşah Tekden Üstündağ imzasıyla kuruldu.

Mersin Silifke Kentsel Tasarım Projesi için düğmeye basıldı!

Mersin’de Silifke ve Atatürk Caddesi’nde yapılması düşünülen kentsel tasarım projeleri ve uygulama imar planı revizyonu için düğmeye basıldı.

Üç boyutlu kentsel tasarım anlayışına geçilmeli!

Belediyeler ilkel imar planı uygulamalarının ve iki boyutlu imar anlayışının dışına çıkıp üç boyutlu kentsel tasarım anlayışına geçerse, şehir daha medeni bir şekilde gelişimini sürdürür.

Nevşehir Kentsel Tasarım Projesi toplantısı yapıldı!

Nevşehir'in Uçhisar kasabasında Aşağı Mahalle'de bulunan Konuna Amaçlı imar Planı' nda (ÖPA) Özel proje alanı' ndaki kentsel tasarım projesi ile ilgili toplantı yapıldı.

Studio Plan B Mekan Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Plan B Mekan Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Belgin Açıkalın, İsa Akkay tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan 2015 tarihinde kuruldu.

Söke Kentsel Tasarım Projesi için anket yapılıyor!

Söke Belediyesi kentsel tasarım projesi ve uygulama imar planı revizyonu çalışmaları kapsamında anket çalışmaları başladı. Çalışmaların başladığı Konak, Çeltikçi, Cumhuriyet ve Yenicami Mahallerinde anketör ekibi anket çalışması yapacak.

Beta Tasarım Plan Proje İnşaat adres Haberi

Beta Tasarım Plan Proje İnşaat adres

Beta Tasarım Plan Proje İnşaat Turizm Tekstil ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kadir Özdemir, Necdet Çalışkaner tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Şubat'ta kuruldu. 


Beta Tasarım Plan Proje İnşaat Turizm Tekstil ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü dekorasyon işleri tamirat ve boya işleri yapmak.


Beta Tasarım Plan Proje İnşaat Turizm Tekstil ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Başakşehir, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi, Boğazköy 6. Cadde,...