10 / 05 / 2024

Betek Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gülay Dindoruk

Betek Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gülay Dindoruk

Yalıtım sektörünün lideri Filli Boya Yalıtım; çevreye, sürdürülebilir enerjiye önem çerçevesinde yaptığı çalışmalarla 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde iklim değişikliği ile mücadeleye dikkat çekiyor...

Binalarda ısı yalıtımı neden önemli?

Dalmaçyalı - Betek Boya Genel Müdürü Tayfun Küçükoğlu, binaların karbon salınımının yüzde 40'ından sorumlu olduğunu belirtti. Tayfun Küçükoğlu, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Özgür Kaan Alioğlu kimdir?

ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olan Özgür Kaan Alioğlu kimdir? Özgür Kaan Alioğlu hangi görevlerde bulundu?

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

Nazım Erdoğan'dan Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik Değişikliği değerlendirmesi!

sahibindencom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Nazım Erdoğan, Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik'te gerçekleştirilen düzenlemeye ilişkin, "Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan bu düzenlemeyi çok önemli buluyor ve destekliyoruz." dedi.

Konutta yeni trend sağlıklı evler!

DAP Yapı Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Kayhan Çavuşoğlu konutta yeni trendin sağlıklı evler olduğunu söyledi.

Erhan Özdemir: Su yalıtımı binaların dayanıklılığını artırır!

ODE Yalıtım’ın Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Erhan Özdemir, büyük depremin yıl dönümünde su yalıtımının öneminden bahsetti.

Didem Sübar Özdemir Kimdir?

BİREVİM Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Didem Sübar Özdemir kimdir? Didem Sübar Özdemir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Didem Sübar Özdemir'in biyografisi...

Didem Sübar Özdemir, BİREVİM Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Pazarlama Müdürü Didem Sübar Özdemir, markanın Pazarlama ve Pazarlama İletişiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

9n9 Gayrimenkul Pazarlama Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

9n9 Gayrimenkul Pazarlama Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanan Tarakjı tarafından kuruldu.

Şekerbank’tan deprem riskine karşı bina güçlendirme kredisi!

Şekerbank Perakende ve Tarım Bankacılığı Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Kumoğlu, "Banka olarak vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için geliştirdiğimiz kredi ile depreme karşı alınması gereken önlemlere finansal çözüm üretmekten büyük mutluluk duyuyoruz" dedi...

Konut sektörü 2020'de canlanacak! 

Ekonomide yaşanan sıkıntıları değerlendiren uzmanlara göre 2020 yılında tüm sektörlerde düzelme yaşanacak. Nef Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, 2020 yılında konut satışlarının artacağını belirtti. 

Konutta oyunun kuralları değişti!

DAP Yapı Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Kayhan Çavuşoğlu, havalı satış ofislerinin ve yüksek bütçeli TV reklamlarının artık konut satışında yeterli olmadığını söylüyor. 

İntema İnşaat olağanüstü genel kurul toplantısı 3 Eylül'de!

İntema İnşaat Ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. olağanüstü genel kurul toplantısı Eylül 2019 Salı günü Şişli'de gerçekleştirilecek...

Betek Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gülay Dindoruk Haberi

Betek Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gülay Dindoruk


Çevreci Tesisleri, Ar-Ge yatırımları ve üretmiş olduğu çevre dostu ürünleri ile her zaman çevre ve insan sağlığına duyarlı olan Filli Boya Yalıtım, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü 1 gün değil, her gün kutluyor ve iklim değişikliğiyle mücadele için başlatmış olduğu kampanya ve projeleriyle sürdürülebilir bir dünya için çalışıyor.


Bugüne dek yaptığı AR-GE yatırımlarıyla ve şirket genelinde düzenlenen eğitimlerle çevre bilincinin oluşturulması ve sürekliliğinin sağlanmasını amaçlayan Filli Boya Yalıtım,  çevreyle ilgili mevzuat, yasal düzenlemeler ve ilgili mahalli çevre kurulu kararlarına uymanın yanı sıra sürekli gelişme ve iyileşmeyi de hedefliyor.  Resmi makamlar, ilgili kuruluşlar, tüketici ve tedarikçiler ile işbirliği içinde, çevrenin kirlenmesine neden olan unsurları kontrol altına almak, azaltmak ve önlemek, geri kazanılması mümkün olan atıkların tekrar değerlendirilmesini sağlamak, geri kazanımın mümkün...