30 / 04 / 2024

beton fuarı etkinlikleri

beton fuarı etkinlikleri

Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından organize edilen ve sektörün merakla beklediği Beton 2015 Fuarı açıldı. Fuar Ankara Sanayi Odası, İstanbul Sanayi Odası, Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası tarafından destekleniyor.

Çimsa, Beton 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi'nde yeni beton ürününü tanıttı!

Sabancı Topluluğu’nun global markaları arasında yer alan Çimsa, Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen “BETON 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi”nde ana sponsor olarak yer aldı. 

Yılın en önemli sektörel buluşması: İnşaat, hazır beton ve çimento sektörleri tek çatı altında toplanıyor!

Türkiye'nin en önemli sektörlerinden inşaat, hazır beton, çimento ve agrega sektörleri 'Hazır Beton Kongresi ve Fuarı'nda' buluşmaya hazırlanıyor.

Beton 2023 Fuarı inşaat sektörünün yapı taşlarını buluşturacak!

Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın en önemli fuar ve kongresine ev sahipliği yapacak olan “Beton 2023” sektörün tüm paydaşlarını aynı çatı altında toplayacak. İşte Beton 2023 ile ilgili ayrıntılar...

Beton 2023 Hazır Beton Kongresi 15-17 Mart 2023'te! İnşaat, hazır beton, çimento ve agrega sektörleri buluşuyor!

Beton 2023 Hazır Beton Kongresi 15-17 Mart 2023 tarihleri arasında Yeşilköy’de İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. İşte kongre ile ilgili detaylar...

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Beton İzmir 2018 Fuarı başladı!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) ve Kalite Fuar Yapım AŞ tarafından 25-28 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılacak olan Beton İzmir 2018 Fuarı başladı.

Beton İzmir 2018 Fuarı yarın başlıyor!

Küresel iş makineleri pazarının en büyük 50 oyuncusu arasında yer alan Hidromek ürünlerini 25- 28 Nisan tarihleri arasında Beton İzmir 2018 Fuarı’nda sergileyecek. 

Beton İzmir 2018 Fuarı 25 Nisan'da başlıyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) ve Kalite Fuar Yapım AŞ tarafından düzenlenen Beton İzmir 2018 Fuarı 25 Nisan'da başlıyor. Fuar 28 Nisan'a kadar devam edecek. 

Beton İzmir 2018 Fuarı 25-28 Nisan'da!

İnşaat ve Hazır Beton Sektörlerini bir araya getirecek Beton İzmir 2018 Fuarı 25-28 Nisan'da gerçekleştirilecek. Fuar Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) ve Kalite Fuar Yapım A.Ş. tarafından düzenleniyor.

Bursa, CNR Emlak Ankara Fuarı'na katılacak!

Eylül'de ATO Congresium'da gerçekleşecek olan CNR Emlak Ankara Fuarı'nda yer alan Yıldırım Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi, kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra coğrafyası, kültürü, faaliyetleri ve etkinlikleri gibi birçok özelliğini de müteahhit ve ziyaretçilere tanıtma fırsatı bulacak.

40. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul yarın açılıyor!

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, etkinlikleri açıklandı.Fuar kapılarını yarın açacak ve 27 Mayıs'a kadar devam edecek.

CASE İş Makineleri, Beton İstanbul 2017 Fuarı’nda!

CASE, Beton İstanbul 2017 Fuarı’nda sergilediği ürünleriyle, inşaat sektörünün ihtiyacı olan yüksek perfomans, güç ve konforu bir arada sunduğunu bir kez daha gösterdi.

Beton 2017 Kongresi ve Fuarı açıldı!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen Beton 2017 Kongresi ve Fuarı açıldı.

beton fuarı etkinlikleri Haberi

beton fuarı etkinlikleri

Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından organize edilen ve sektörün merakla beklediği Beton 2015 Fuarı açıldı. Ankara Sanayi Odası, İstanbul Sanayi Odası, Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası ve Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından da desteklenen fuarı Ortadoğu başta olmak üzere Afrika ve Asya'dan firmaların ziyaret etmesi bekleniyor.


Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık fuarın açılışında yaptığı konuşmada; “Beton sektörü yıllık 100 milyon metreküpü geçen üretimiyle inşaat sektörünün en temel kolu olmasının yanı sıra Türkiye ekonomisinde de oldukça önemli bir yere sahiptir. 2014 yılında Türkiye genelinde satılan konutların yüzde 46,5’nin yeni inşa edilen konutlardır. Aynı şekilde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı verilerine göre yine 2014 senesinde 471 km bölünmüş yol tamamlanmış ve birçok yeni tünel ve...