01 / 05 / 2024

Betül Demir imza günü

Betül Demir imza günü

Bir alışveriş merkezinin düzenlediği imza gününde hayranları ile buluşan Betül Demir çekilişte ev kazanan hayranına anahtarını teslim etti...

Betül Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betül Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Göktaş tarafından kuruldu.

Demir fiyatlarında beklenen indirim şimdi geldi! Demir resmen çakıldı! İşte 7 Eylül 2022 demir fiyat listesi

Milyonlarca kişinin beklediği demir indirim haberi şimdi geldi. Dolar kurunun tarihi zirvesine ulaşması ile üretici firmalar büyük baskı altında kaldı ve demir fiyatları düşmeye başladı. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? 2022 eylül demir fiyatları kaç lira? İşte günce demir fiyat listesi...

Safa İnşaatçılık Anonim Şirketi kuruldu!

Safa İnşaatçılık Anonim Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Yavuz, A.Aykut Yavuz ve Fatma Betül Özden ortaklığında kuruldu.

TOKİ'yle yeni konut rezervleri artırılacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Türkiye'nin deprem bölgesinde olduğunu belirtti. Kaya, bütün tedbirleri buna göre alacaklarını, TOKİ'yle yeni konut rezervlerini artıracaklarını açıkladı.

Topkapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topkapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Sinem Gümüşoğlu tarafından kuruldu.

Yuvam Hırdavat İnşaat Otomotiv Metal Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuvam Hırdavat İnşaat Otomotiv Metal Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Arslan tarafından kuruldu.

Örs Zümrüt Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örs Zümrüt Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Sude Örs tarafından kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Uğurlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Uğurlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Merve Betül Uğurlu ve Sebahattin Uğurlu ortaklığında kuruldu.

Kfa Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kfa Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon 965 bin 290 TL sermaye bedeli ile Ahmet Emre Akdoğan, Ayşe Serda Yurtsever, Betül Erkılıç, Gaye Kakioğlu ce S. Baha Üstün Erkılıç ortaklığında kuruldu.

AK Parti genel başkan yardımcıları, deprem bölgesinde incelemelerde bulundu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Çiğdem Karaaslan, Fatma Betül Sayan Kaya, Jülide Sarıeroğlu ve Hamza Dağ, deprem bölgesinde incelemelerde bulundu.

Güdül Demir İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güdül Demir İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün  Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Başoğlu tarafından kuruldu.

CİA Danışmanlık Temizlik ve Site Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

CİA Danışmanlık Temizlik ve Site Yönetimi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 TL sermaye bedeli ile Betül Sevim tarafından kuruldu.

Betül Demir imza günü Haberi

Betül Demir imza günü
Ünlü şarkıcı Betül Demir Bir alışveriş merkezinin düzenlediği imza gününde noter huzurunda yapılan çekiliş sonrası ev kazanan kişiye anahtarını teslim...