27 / 04 / 2024

TOKİ'yle yeni konut rezervleri artırılacak!

 TOKİ'yle yeni konut rezervleri artırılacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Türkiye'nin deprem bölgesinde olduğunu belirtti. Kaya, bütün tedbirleri buna göre alacaklarını, TOKİ'yle yeni konut rezervlerini artıracaklarını açıkladı.



AK Parti Kağıthane 7. Olağan İlçe Kongresi yapıldı. 

Kağıthane Belediyesi Yahya Kemal Spor Kompleksinde düzenlenen kongrede konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, dün partisinin kadın milletvekilleriyle İzmir'de depremzedelerle görüştüklerini belirtti. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Türkiye'de depremlerin sık yaşandığına vurgu yapan Kaya, "Bu sene Elazığ'da, Malatya'da ve İzmir'de deprem yaşadık. Deprem olduğu andan itibaren olay yerine intikal eden bakanlarımız, kurum ve kuruluşlarımızın başkanları ve arama kurtarma ekipleri var. Eski Türkiye ile yeni Türkiye'nin farkı çok açık bir şekilde görülüyor. Dün İzmirli kardeşlerimizle dertleştik, sohbet ettik. Oradaki vatandaşlarımız devletimizin yaptığı hizmetten ve yardımlardan son derece memnun" açıklamasında bulundu.

Türkiye'nin deprem bölgesinde olduğunu dile getiren Kaya, bütün tedbirleri buna göre alacaklarını, TOKİ'yle yeni konut rezervlerini artıracaklarını açıkladı.

TOKİ 970 bin konut hayata geçirdi!

TOKİ 100 bin sosyal konut projesi başvuruları başladı mı?


Geri Dön