02 / 05 / 2024

Betül Duman kimdir

Betül Duman kimdir

TOKİ Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı tarafından Ev ve Şehir Seminerleri’nin 16’ncısı gerçekleşti. Doç. Dr. Betül Duman, Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Etkileri’ni değerlendirdi.

Betül Duman: İnsan odaklı kentsel dönüşüm önemli!

Doç. Dr. Betül Duman, TOKİ'nin düzenlediği Ev ve Şehir Seminerleri’nin 16’ncısında insan odaklı kentsel dönüşümün önemini vurguladı.

Dilek Duman kimdir? Dilek Duman ne iş yapmaktadır?

Şişecam Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Dilek Duman kimdir? Dilek Duman hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Beta Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Beta Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Betül Şit tarafından kuruldu.

İzzetabad Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İzzetabad Gayrimenkul Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 5 milyon 810 bin 372 TL sermaye bedeli ile Mustafa Bayraktar, Bahaettin Tatoğlu, Mehmet Bayraktar ve Betül Bayraktar ortaklığında kuruldu. 

Kochman Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kochman Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Betül Menekşe ve Çakıcı Koç ortaklığında kuruldu.

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 83 milyon 278 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Hüdai Yılmaz ve Betül Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Gülay Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Gül ve Sümeyye Gül ortaklığında kuruldu.

Halil Duman kimdir? Ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı?

Halil Duman nereli? Hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Hangi alanlarda görev aldı? Evli mi, çocuğu var mı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Halil Duman ile ilgili tüm merak edilenler...

Prize Teknik Kontrol Ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prize Teknik Kontrol Ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Betül Kasım tarafından kuruldu.

Türkiye'nin en zengin dokuzuncu ismi Erman Ilıcak'ın serveti ne kadar? Erman Ilıcak kimdir, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Erman Ilıcak, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin dokuzuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Rönesans Holding'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Erman Ilıcak kimdir, serveti ne kadar? 

Ayşegül Peker ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Ayşegül Peker’in hayatı...

Peker Holding ve Peker GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Türk iş insanı Ayşegül Peker kimdir? Ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? İşte Ayşegül Peker’in hayatına ilişkin merak edilenler...

Naturelgaz Sanayi ve Ticaret A.Ş Ayşegül Bensel Kimdir?

Ayşegül Bensel kimdir? Ayşegül Bensel’in mesleği nedir? Ayşegül Bensel eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ekin Group Çelik Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Group Çelik Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Ekincioğlu tarafından kuruldu.

Bitcoin’den beklenen kritik hamle! Kripto para piyasasından art arda sevindirici haberler!

Kripto para piyasalarındaki gelişmeleri ve Amerika’da cuma günü açıklanan tarım dışı istihdam verisinin piyasalar üzerindeki etkilerini değerlendiren Bitay Araştırma Departmanı Analisti Betül Yavuz, yeni haftada kripto para piyasasında yaşanacakları aktardı.

Betül Duman kimdir Haberi

Betül Duman kimdir

TOKİ Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği Ev ve Şehir Seminerleri’nin 16’ncısı TOKİ İstanbul Halkalı binasında gerçekleştirildi. 


Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Etkileri’ni değerlendiren Doç. Dr. Betül Duman bu projelerin insanlar üzerindeki etkilerini, ortaya çıkardıkları sorunları ve bunların çözüme kavuşturulması için neler yapıldığını anlattı. Kentsel dönüşümün ortaya çıkardığı sosyal etkilerin çok konuşulmayan bir durum olduğuna vurgu yapan Duman, hem özel hem kamu kuruluşlarının içinde yer aldığı kentsel dönüşüm odaklı şehircilik projelerinin dünya çapında 1980’li yıllarda başladığını, ancak insan odaklı kentsel dönüşümlerin geçmişinin çok daha yeni olduğunu söyledi. 


İNSAN ODAKLI DEĞİŞİM 

Doç. Dr. Betül Duman, günümüzdeki haliyle kentsel dönüşümün uygulama biçimlerinin şekillenmesinde, geçmişte ortaya çıkan olumsuz sonuçlar sonrasında yapılan değerlendirmeler olduğunu ifade etti. İlk dönemlerinde, şehirlerin yenilenmesinde insan faktörünün hesaba katılmadığını belirten Duman, atıl durumdaki...