30 / 04 / 2024

beyaz inci projesi

beyaz inci projesi

Beyaz Çatı İnşaat tarafından hayata geçirilen Bursa Beyaz İnci'de 3+1 daire fiyatları 250 bin TL'den başlıyor...

Beyaz İnşaat Etiler konut projesi satışta! Yeni Proje!

Beyaz İnşaat tarafından Etiler'de inşa edilen "Etiler" konut projesi satışa çıktı. Projede 4 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

Villas Tuzla Tepeören satışta! Tamamı peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

360 HDO ile Demirbaş Hanesel ortaklığının beşinci projesi olan 360 Villas Tepeören villa projesinde satışlar devam ediyor.

RAMS City Haliç’te yerinizi alın! İstanbul’u dolu dolu yaşayın!

RAMS City Haliç ile gerçek İstanbul’u yaşayın. RAMS City, Türkiye’deki 5’inci projesi ile geliyor. İşte detaylar!

Beyaz İnci Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz İnci Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Taşkın tarafından kuruldu.

Ant Yapı İngiltere'deki beşinci projesine başlıyor!

Ant Yapı’nın İngiltere’deki merkez ofisi Ant Yapı UK, Eaton Place Konut Projesi’ni tamamladı. Firma, ülkedeki beşinci projesi olacak Apex House için imza atacak. 

216 Koru Plus basın lansmanı 6 Aralık'ta!

Yarım asırlık tecrübesiyle inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren 216 Yapı, şimdi de Sancaktepe, Taşdelen, Çekmeköy bölgesindeki 5’inci projesi ‘216 Koru Plus’ı düzenleyeceği basın toplantısı ile tanıtacak.

Sinpaş, Ümraniye’ye 330 milyon lira yatırıyor!

Sinpaş GYO'nun Anadolu Yakası'ndaki 18'inci projesi Gökorman, lansmana özel fiyatlarla görücüye çıkarıldı ve satışa sunuldu.

Sur Yapı Topkapı Evleri'nde fiyatlar 448 bin TL'den başlıyor!

Sur Yapı, 2017 yılında Tempo City, Excellence Koşuyolu, Yeşilmavi ve Semt Bahçekent projelerinden sonra yılın beşinci projesi Topkapı Evleri’ni satışa sundu.

Odunpazarı'nda TOKİ 2’inci Etap Karapınar Projesi konuşuldu!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Erenköy Mahallesi Sakinleri ile bir araya geldi. Erenköy Halk Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda, TOKİ 2’inci Etap Karapınar Projesi konuşuldu.

Beyazıt Kütüphanesi Yenileme Projesi 40 çağdaş yapı arasında!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Mies Van Der Rohe Ödülü 2017'de yüzlerce projeyi geride bıraktı. Tabanlıoğlu, Beyazıt Kütüphanesi Yenileme Projesi ile 40 çağdaş yapı arasında gösterildi.

Yozgat Beyaz Meydan projesinde son durum!

YOZGAT Beyaz Meydan Projesi kapsamında, Cumhuriyet Alanı’nı çevreleyen binalarda dış kaplama çalışmalarına hız verildi. Arslan, “Şehrimizin en önemli bölgesi olan Cumhuriyet alanındaki cephe düzenleme inşaatımız hız kazandı. " dedi.

Topkapı Beyaz Park ödeme seçenekleri!

Davutpaşa Caddesi üzerinde inşa edilen Beyaz Park projesi toplam 100 milyon lira yatırımla yükseliyor. Topkapı Beyaz Park ödeme seçenekleri kapsamında 120 aya varan taksitlendirme sağlanıyor.

Beyaz Park Topkapı projesi ne zaman teslim?

Beyaz Park Topkapı projesi ne zaman teslim? Beyaz İnşaat projesi Beyaz Park Topkapı, 100 milyon liralık yatırım bedeliyle 371 daire ve 9 dükkandan oluşuyor...

beyaz inci projesi Haberi

beyaz inci projesi


Beyaz İnci projesi Beyaz Çatı İnşaat imzası ile Bursa'nın Mudanya İlçesi Güzalyalı mevkiinde yer alıyor. Bursa Beyaz İnci'nin inşaatına 2013 yılında başlandı. Proje 3 bin metrekare arsa alanına sahip.


Bursa Beyaz İnci projesi 8 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 4 katlı 4 blok şeklinde yükseliyor.Bursa Beyaz İnci'de toplam 36 daire bulunuyor.


Daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Beyaz İnci Evleri'nde yer alan dairelerin alanları 2+1 daireler 90 metrekare, 3+1 daireler ise 120 metrekareden meydana geliyor.


Bursa Beyaz İnci'de 2+1 daireler 160 bin TL ile 200 bin TL arasında, 3+1 daireler 260 bin TL ile 300 bin TL arasında  fiyatlarla satışa sunuluyor.


Daire teslimlerin Aralık 2014'te gerçekleşmesi planlanan Bursa Beyaz İnci'de yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılabiliyor. Beyaz İnci projesinin sosyal imkanları arasında...